Melyik állatot utálod a legjobban? Miért?
A férgeket, hernyókat, százlábúkat meg hasonló kis rémeket, emrt fóbiásan félek tőlük:S Amúgy nem is az, hogy utálom őket, nem akarom utálni őket, de ha meglátok egyet, kiráz a hideg:S
A súnyogot kifejezetten utálom, volt már olyan, hogy este úgy mentem haza, hogy legalább 40 csípés volt a lábaimon:S
A repülő bogarakat (kivéve katica, lepke)
A békákat.. kiszaladok a világból tőlük gyűlölöm őket..
jah de a kis nyílméregbébákat szeretem XD jó mind1 h meghalok tőlük .. xD
de a főfőffő állat az a hernyó.. vagyis konkréttan csak az ami a hársfánkon van.. brrrr egyszer azt álmodtam h potyognak le róla és azóta félek tőlük.
Egyszer meg egy rá is esett a fejemre.. alig tudtam kiszedni ...D:
A molylepkét.
Egyszer olvastam épp, oldalt feküdtem, a könyv a fejem mellé volt támasztva, és egy molylepke rászállt, és olyan hangja volt, hogy BRTRRTRRR. Visítottam egy nagyot (éjfél körül... :D), rácsaptam a könyvet (keményfedeles, jó vastag, A/4es könyv) és Megvártam, amíg anyukám felébred, bejön megnézni, mit visítok, és kiszedi a döglött lepkét a könyvemből... Nem mertem odamenni :$
Meg a csivava + yorki...
Undorító kis dögök, és akárhánnyal találkoztam (elég sokkal), mind olyan kis idegesítő, antipatikus valami volt, hogy habár szeretem az állatokat, legszívesebben felrúgtam volna őket :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!