Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Melyik állatot utálod a...

Melyik állatot utálod a legjobban? Miért?

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 22:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

A férgeket, hernyókat, százlábúkat meg hasonló kis rémeket, emrt fóbiásan félek tőlük:S Amúgy nem is az, hogy utálom őket, nem akarom utálni őket, de ha meglátok egyet, kiráz a hideg:S

A súnyogot kifejezetten utálom, volt már olyan, hogy este úgy mentem haza, hogy legalább 40 csípés volt a lábaimon:S

2009. aug. 27. 12:19
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megmosolyogtatott :O)
2009. aug. 27. 19:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyen állatot megfogok: gyík, pók, százlábú, tízezerlábú, vagy jöhet akármi, de az egértől és patkánytól iszonyodok, meg félek is. Nem tudom miért. Talán előző életemben sajt voltam.
2009. aug. 27. 20:16
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem utálok semmilyen állatot, de a csúszómászokat nagyon sajnálom, hogy senki sem szereti őket. Igaz, hogy én sem, de azért tényleg sajnálom őket hogy olyan kis undik:D
2009. aug. 28. 01:07
 15/19 anonim válasza:
100%
A pókokat!!! Sztem ez érthető....:S
2009. aug. 28. 12:58
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

A repülő bogarakat (kivéve katica, lepke)

A békákat.. kiszaladok a világból tőlük gyűlölöm őket..

jah de a kis nyílméregbébákat szeretem XD jó mind1 h meghalok tőlük .. xD

de a főfőffő állat az a hernyó.. vagyis konkréttan csak az ami a hársfánkon van.. brrrr egyszer azt álmodtam h potyognak le róla és azóta félek tőlük.

Egyszer meg egy rá is esett a fejemre.. alig tudtam kiszedni ...D:

2009. aug. 28. 13:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Pók,kigyó meg mindenfajta bogarak.. írtózom tőlük.egy kicsitől is képes vagyok sikittozni.wááá :SS:S:S
2009. aug. 29. 11:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Csótány.Próbáltam velük "megbarátkozni",de valahogy nekem nem megy.Nagyon undorítóak.
2009. dec. 28. 18:59
 19/19 anonim ***** válasza:

A molylepkét.

Egyszer olvastam épp, oldalt feküdtem, a könyv a fejem mellé volt támasztva, és egy molylepke rászállt, és olyan hangja volt, hogy BRTRRTRRR. Visítottam egy nagyot (éjfél körül... :D), rácsaptam a könyvet (keményfedeles, jó vastag, A/4es könyv) és Megvártam, amíg anyukám felébred, bejön megnézni, mit visítok, és kiszedi a döglött lepkét a könyvemből... Nem mertem odamenni :$

Meg a csivava + yorki...

Undorító kis dögök, és akárhánnyal találkoztam (elég sokkal), mind olyan kis idegesítő, antipatikus valami volt, hogy habár szeretem az állatokat, legszívesebben felrúgtam volna őket :S

2010. ápr. 6. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!