Milyen éjszakai állat ad ki sípoló hangot?
Mostmár 4 napja zsinórban vmi állat, feltételezésünk szerint madár, a házunk, leginkább a szobám közelében sípol esténként (kb 8-tól, azaz most is...).Olyan hangra gondoljatok mint amikor a kisebb méretű sípokat megfújják. Mindig ugyanolyan hangos, ugyanolyan hosszan adja ki a hangot épp talán egy mp-nyi idő, és egyforma időközökkel(kb 7-10 mp).
Elég idegesítő és szeretnék mostmár rájönni mi az.
Nálunk is volt egy madár( meglestem mert már nem bírtam h nem tudom mi az) apró fekete, ilyen hangos síkoltó hangja volt!
És most az újak, amiket esti séta alatt vettem észre, az a menyét! Olyan volt mint a tengerimalac hangja amikor kaját kunyerál...:) Tele volt velük a város de kb 5 hete semmilyen hangot nem hallatnak...
Nem lehet tücsök, meg tudom tőle különböztetni, meg párhuzamosan azokat is hallom esténként és nem ilyen a hangjuk :D. Denevérre azért nem gondoltam mert azok eddig is volt erre és nem hallottam őket.
Viszont a bagoly még esélyes, apa is arra gyanakodott, csak nekem fura hogy egy bagoly sípoljon :P.
A mi utcánkban is ugyan ez van már második éjszaka és kajak azt hittem,hogy képzelődöm. XD Amúgy az lehet,hogy denevér mert amikor tavaly nyáron ugyan ebben az időpontban kint voltam akkor hallottam ugyan úgy és akkor a bagoly is ott volt a fán ami itt nálunk elég szokatlan dolog.
Most nem hallok semmit sem :D
Füleskuvik lehet (bagoly)
halgassátok meg és egyből kiderül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!