Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen éjszakai állat ad ki...

Milyen éjszakai állat ad ki sípoló hangot?

Figyelt kérdés

Mostmár 4 napja zsinórban vmi állat, feltételezésünk szerint madár, a házunk, leginkább a szobám közelében sípol esténként (kb 8-tól, azaz most is...).Olyan hangra gondoljatok mint amikor a kisebb méretű sípokat megfújják. Mindig ugyanolyan hangos, ugyanolyan hosszan adja ki a hangot épp talán egy mp-nyi idő, és egyforma időközökkel(kb 7-10 mp).

Elég idegesítő és szeretnék mostmár rájönni mi az.

2009. aug. 26. 20:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt egy madár( meglestem mert már nem bírtam h nem tudom mi az) apró fekete, ilyen hangos síkoltó hangja volt!

És most az újak, amiket esti séta alatt vettem észre, az a menyét! Olyan volt mint a tengerimalac hangja amikor kaját kunyerál...:) Tele volt velük a város de kb 5 hete semmilyen hangot nem hallatnak...

2009. aug. 26. 21:23
 12/20 A kérdező kommentje:

Nem lehet tücsök, meg tudom tőle különböztetni, meg párhuzamosan azokat is hallom esténként és nem ilyen a hangjuk :D. Denevérre azért nem gondoltam mert azok eddig is volt erre és nem hallottam őket.

Viszont a bagoly még esélyes, apa is arra gyanakodott, csak nekem fura hogy egy bagoly sípoljon :P.

2009. aug. 27. 08:24
 13/20 Trinity77 válasza:
100%
Ha még érdekel a válasz: ez egy bagolyfajta. Kicsi, mint a kuvik. Nemrég figyeltem ki mert nálunk is sípolt a ház előtt a téren. Ott ült az épület tetején és még csak az sem zavarta, hogy nézzük, fújta a magáét. Engem egyébként nem idegesít, nagyon aranyos, elhallgatom esténként.
2011. márc. 27. 20:31
 14/20 anonim válasza:

A mi utcánkban is ugyan ez van már második éjszaka és kajak azt hittem,hogy képzelődöm. XD Amúgy az lehet,hogy denevér mert amikor tavaly nyáron ugyan ebben az időpontban kint voltam akkor hallottam ugyan úgy és akkor a bagoly is ott volt a fán ami itt nálunk elég szokatlan dolog.

Most nem hallok semmit sem :D

2012. aug. 28. 02:50
 15/20 anonim válasza:
100%
nálunk is ugyan ez van, ez egy bagolyfajta ! itt lakik a ház előtti fán és eléggé idegesítő :/
2014. jún. 17. 03:35
 16/20 anonim válasza:
ez a bagoly városban is reális? :D sok fa van mondjuk, park van a ház előtt.. iszonyat idegesítő :DD denevér inkább cicceg:DD ez vinnyog..
2018. júl. 11. 01:23
 17/20 anonim válasza:

Füleskuvik lehet (bagoly)

halgassátok meg és egyből kiderül :)

https://www.youtube.com/watch?v=wRThiASzRFw

2019. jún. 5. 01:34
 18/20 anonim válasza:
Füles kuvikk egy felé bagoly
2019. júl. 20. 00:42
 19/20 anonim ***** válasza:
Juj!! Ez a füles kuvik ez volt nálunk is:) Mi "tolató madár"-nak neveztük el, de akkor most már tudom, hogy ez a kuvik:) Így kb egyenletes időközönként adta ki ezt a hangot, és valaki válaszolt is neki távolabbról, egy másik ilyen hangot kiadó. :) Egyszer anya még találkozott is velük, ott ültek a faágon, akkor egymás mellett voltak ugyanazon ágon. :)
2019. dec. 1. 19:31
 20/20 anonim válasza:
szia! nem aktív már a kérdés, de erdei fülesbagoly is adhatja ki a hangot! =D
2022. jún. 26. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!