Tart valaki skorpiót?
Te meg gondolkozz... Agyatlan -.-'
A kérdés tök normális volt az előző válaszadótól, mit szeretnél tudni? Azzal, hogy azt írja hogy igen vagy nem, nem fogod azt mondani hogy köszi, hasznos volt a válaszod. Ezért kérdezte, hogy mit szeretnél. Megtudni, hogy mi szükséges a gondozásához? Vagy hogy mennyibe kerül?
Előbb egy kicsit gondolkodj, és próbálj kedvesebb lenni a válaszadókkal.
Ui.: Nem tartok skorpiót, nem szeretem őket, nem értek hozzájuk.
Én nem tartok de téged miért izgat h másoknak van-e :) ?
Ha tetszik és szeretnél tartani akkor szerezz be 1-et de ha mások véleménye alapján tudsz csak dönteni és arra támaszkodsz akkor inkább ne tartsál mert előbb vagy utóbb megunod elpusztul vagy visszaviszed az állatkereskedésbe (jobbik eset)
am ezzel nem téged akartalak leszólni csak unkatestvérem tette ezt h megtetszett neki mert az volt a menő de mivel túl sok mindent nem tudsz vele csinálni csak etetni és nézni h mit csinál (játszani kézbe venni nem érdemes :D mert igencsak fájna mert hiába nem mérges akkor is fáj ha megcsíp) ezért megunta és visszavitte a kereskedőhöz. Pedig szerintem nagyon szép és én is szívesen tartanék 1-et csak sajnos nincs rá keret se hely :S
nem szokott nagyon befolyásolni mások véleménye csak kiváncsi votlam art e valalki.
a madárral meg a hallal se lehet cisnálni smemit mégis hány embernek van :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!