Tudtok ilyen házikedvenceket mondani?
Aranysakál.
Termetre és kinézetre olyan, mint a kutya. Kölyökkortól nevelve házikedvenc lehet.
(Persze nagy a mozgásigénye, udvar kell hozzá)
guglizz rá
Sokan vadászgörényt tartanak. Na az nagyon macerás.
Aztán aranysakált honnan szerezzen??
Ott a nyuszi, a tengeri malac. A madarat, a görényt annyira nem lehet babusgatni, a görény nem ilyen. Nem annyira szeret 0-24 ben ölben lenni
Volt nyuszim de gonosz volt ... nem szerette ha simogatták pedig tényleg jól volt tartva hatalmas ketrecben és minden nap kivolt engedve:)
papagájon gondolkozok,ugy hallottam ertelmes kis allatok!:)
szia, nekem évekig görényem volt.
Lehet, hogy csak ő volt ilyen, de ő nagyon bújós volt, folyton jött utánam, ha leültem, az ölembe mászott, lehetett babusgatni, mindig kapható volt egy kis játékra.
Nagyon szerettem, és ő is engem, csak sajnos öreg volt, és meghalt.
De, abban biztos vagyok, hogy megint lesz görényem, mert egy hihetetlen kis szeretetbomba volt az enyém.
Velem aludt, este arra keltem fel, hogy kinyalja a szemem, és ha odébb raktam akkor visszamászott!:D ha meg nem az arcomat, akkor a lábujjaimat nyalta.
Imádtam.
Csak ajánlani tudom, e persze nevelés kérdése, hogy ilyen legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!