A madárpókom neme érdekelne, esetleg tudná valaki képről megállapítani?
Figyelt kérdés
Egy Acanthoscurria geniculata körülbelül 5-6 vedléses. A levedlett része rosz állapotban volt ezért megszabadultam töle. Elöre is köszi.2009. aug. 19. 20:27
2/11 A kérdező kommentje:
Ide nemlehet feltölteni, szóval elküldöm e-mailre.
2009. aug. 19. 21:02
3/11 anonim válasza:
az ivarerett himnek az elso labparjan egy vagy ket sarkantyura hasonlito kinoves van, ezt Tibiannak hivjuk. A csapjai vastagok, es ugy neznek ki mint egy kisebb fele box kesztyu. a potroha sokkal kisebb, mint a nostenynek, a labai hosszabbak es egy picivel vekonyabbak. legtobbszor a him sokkal aktivabb a terrariumban mint a csajszi.remelem tudtam segiteni
4/11 anonim válasza:
Ide
tudsz ingyen bármennyi képet feltölteni, regisztráció nélkül, majd bemásolod az oldal címénél található linket, amikor a te képeidet mutatja, így meg tudjuk nézni a képet.
6/11 anonim válasza:
tegnapelőtt 21:20-as valaszolo vagyok. Szerintem o egy him
7/11 A kérdező kommentje:
Ez menyire biztos?:S
2009. aug. 22. 19:24
10/11 anonim válasza:
Üdv! Én a pókom vedléséből tudtam meg hogy hím-e vagy nőstény. Ha kiveszed a levedlett bőrt, a potrohrészen nézd meg hogy van-e egy olyan kis mélyedés, mint egy tányér, ha igen, akkor nőstény, abban a mélyedésben van a helye a petetartójának, ha nincs akkor hím.
Gothic_Elf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!