Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mi bajuk lehet a malacoknak?...

Mi bajuk lehet a malacoknak? Mitől kapták el és hogyan gyógyítható?

Figyelt kérdés
Van 3 malacunk,kb 1 hónaposak vagy egy kicsit kevesebb!Ki voltak engedve egész nap egy elkerített földrészen,!Kb 4 napja láttam hogy 2 nagyon inaktív volt,csak állt egy helyben és nézett!Rendes tápot ettek,meg vizet ittak mindig volt előttük!Nos tegnap már feküdt a malac a földön remegett,tűzforró volt,és a szája mintha görcsbe rándult volna!Kaptak mind2-en algopyrin injekciót az egyik még mindig komor a másik állni alig bír de ha felállítjuk 1 óráig áll egy helyben utána kifekszik a lába pedig meredt állapotban van!Mi lehet az oka és megmenthető e a malac?
2009. aug. 18. 12:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nagy bunkó vagy ,mondom aki ilyen szándékú választ akar írni az ne is irjon!
2009. aug. 18. 17:30
 12/15 anonim ***** válasza:

Én vagyok bunkó??

Akkor téged hogyan lehetne nevezni? ?

Ez egy olyan oldal ahova mindenki írhat!

Minek kérdezel ha egyszer úgyis meghalnak a malacaid , mert szarsz rájuk !

2009. aug. 18. 20:08
 13/15 A kérdező kommentje:
Az vagy bunkó,malacaid én malacaim nem a tiéd tehát azt teszem velük amit akarok!Egyébként is az egyik már jobban van a másik pedig még mindig rosszul!De visszatérve erre a témára nem azt kérdezem mit gondoltok ,hanem hogy mitől kapták el ezt a betegséget!
2009. aug. 18. 21:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Attól hogy felelőtlen vagy!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. aug. 19. 09:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Te meg akkor egy tahó vagy !

Aki azt sem érdemli meg hogy az ember válaszoljon neki!

Igaza van az előttem szólónak , és egyébként bármit elkaphatnak kint a szabadban , ha nincsenek beoltva vagy ha egész nap a melegen vannak ! Vagy bármi , de mi honnan is tudjuk ha nem lennél olyan zsugori , és állatorvost hívnál akkor talán megtudhatnád mi a baja(uk) !

2009. aug. 19. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!