A juh az kecske?
Figyelt kérdés
Ennek a kérdésnek a megszületése igen hosszú időbe tellett,vagyis csomó ideig vitatkoztunk rajta,hogy a juh az kecske-e,elvégre mind a kettő patás és szőrös,de pl a kutyának is négy lába van,de nem asztal,szőrös,de nem macska...segítsetek pls,jó célééééért! :DDDD2012. nov. 28. 22:21
11/18 anonim 

válasza:

Jaj ne mááá!
A közértes néni is ad tejet, mégsem patás!!!!
12/18 anonim 

válasza:

Nana, a szomszédom váltig állitja hogy az anyósának patái vannak (szerintem még a feleségének is).
13/18 anonim 

válasza:

OMFG...........szerintem hagyjuk.....hagyjátok rá,úgyse hiszi el...
15/18 Dicsak Jenő válasza:
Négy lába van... négy kecske van...
Asztal de nem szék...
16/18 anonim 

válasza:

/Az tényleg közös a juhban, a kecskében és a tehénben is, hogy mindhárom ad tejet :) És mindhárom patás állat, szarva van és szőrös / Fejj meg egy tehenet amelyik bika majd meglátod ad e tejet .
17/18 anonim 

válasza:

Utolsó:
Olyan tehén nincs, amelyik bika. Az a közös nevük, hogy szarvasmarha, ezen belül tehénnek hívják a nőstény, és bikának a hím állatot. A kicsinyük meg borjú. :-)
18/18 anonim 

válasza:

Tudtam hogy hogy sántít amit írok kösz a kiigazítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!