állatok legjei. Csak azokat írom ide, amiket nem találtam meg. Segítene valaki?
Legroszabban úszó állat
legjobb látású állat
legroszabb látású állat
leghoszabb állat
legrövidebb állat
legroszabban repülő állat
legjobb hallású állat
legroszabb hallású
legkönyebb állat.
A segítségeket előre is köszönöm!
már csak a
legroszabb úszó
legjobb látás
legroszabblátás
legroszabb repülő
hallása legjobb
hallása legroszabb
a többit nehezen megtaláltam,de ezeket végkép
Rengeteg állat van, ami egyáltalán nem tud úszni, tehát a legrosszabbul úszó állatra sok példa van (majmok általában, rengeteg rovar, stb.)
Szintén sok állat van, ami egyáltalán nem lát, (főleg barlangi fajok), tehát a legrosszabb látású állatra is sok példa van. Vannak olyan állatok is (pl sok gyűrűsféreg), aminek csak fényérzékelésre használható a szeme, csak azt látja, hogy arra sötétebb, vagy világosabb van (fototaxis).
A rovarok többségének egyáltalán nincs hallása, így a legrosszabb hallású állatokra is jópár példa van.
Legkönnyebb állatra nehéz bármit mondani, de nekem pl a medúzák ugrottak be. Saját maguk által felépített anyagai szinte nincsenek is, testüket szinte teljes egészében víz alkotja.
Illetve a rovarok között vannak ún. parányfürkészek, melyek akár olyan kicsik mint egy papucsállatka, ők is biztosan "labdába rúgnak" e versenyben.
"Sok rovarnak egyáltalán nincs hallása" :D
Mekkora paradoxon, hogy mégis a viaszmoly a legjobb hallású állat az egész földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!