Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ha választani kéne, milyen...

Granulátum kérdése:

Ha választani kéne, milyen állat lennél és miért?

Figyelt kérdés

Ha ragadozó, akkor nem bántana senki de utána kéne eredni az ebédnek, ha meg növényevő akkor ehetsz amennyit bírsz, csak mindenki rád fog pályázni.

Az 'így is elég nagy állat vagyok' típusú válaszok törölve lesznek, csak ilyeneket fogadok el:

"tücsök szeretnék lenni, mert szeretek hegedülni"

"bálna szeretnék lenni, mert az a legeslegnagyobb állat a világon"

2012. nov. 21. 16:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%

polip mert akkor egyszerre tudnék maszturbálni mosogati,hajatszáritani,vasalni,ebedet főzni,teregetni,írni a GYÍK-RA, és vakarni a valagam.

Egyébként meg a kutyám szeretnék kenni mert baromi jo dolga van.

2012. nov. 21. 19:06
 12/14 anonim válasza:
36%

VadLó vagy macska.

Vadló:-szabadon vágtázhatnék a mezőn.

Macska:-Egész nap járkálhatnék az utcákon és kiröhögném az embereket, hogy milyen hülyék.

2012. nov. 25. 05:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Macska! :D

Aludhatnék a napon, amennyit csak akarok, és ha éhes vagyok egyszerűen csak odaülök egy étterem kültéri részéhez, valaki biztosan ad nekem valamit, vagy egyszerűen megpróbálok madarat vagy egeret fogni (biztos finom :D)

Ráadásul elég sokan megállnak megcirógatni, de ha nem tetszik valakinek a képe, egyszerűen megkarmolom vagy megharapom, aztán kényelmesen továbbállok.

Mindemellett rendkívül gyorsan futok, és akár a testméretem 5x-ére is fel tudok ugrani. Szép lehet a kilátás egy magas fa vagy épület tetejéről :). És mivel általában talpra esek, a lejövetel sem nagy kunszt.

(Egyszer azt álmodtam, hogy macska-ember hibrid voltam egy kis időre. Imádtam, hogy nagyon gyorsan tudok futni négykézláb, és fel tudtam ugorni egy 4 emeletes ház tetejére is)

2013. nov. 10. 15:09
 14/14 anonim válasza:
Én is macska lennék szívesen, mert ők a kedvenc állataim. 😺
2020. dec. 23. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!