A gímszarvas gerinces állat?
Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 13:07
1/10 anonim válasza:
Szerinted nem az?
Ne is haragudj, de ez elég buta kérdés.
2/10 anonim válasza:
Nem, vazze, a földigiliszával, meg a papucsállatkával rokon. Amelyiknek zöld a szeme, az meg a zöld szemes ostorossal.
3/10 anonim válasza:
Hány éves vagy, tíz? Ez komoly kérdés?
4/10 anonim válasza:
Biztos gerincesebb, mint egy jópár ember!
5/10 anonim válasza:
Nem gerinctelen,de a gerincesek csoportjába van besorolva,mert Chuck Norris így döntött!! -_-"
8/10 anonim válasza:
Jóna fáradt voltam..xD
Természetismeret/biosz nem az erősségem.Csak úgyértettem hogy hüllő tehát pl ilyen gyík meg ilyenek vagy izé.Tudom a magyarázatot csak nemtudom megfogalmazni
9/10 anonim válasza:
Semmi baj, helyesen leírni sem tudtad... :)
Azért szeretném látni, ahogy kimászol ebből! Annyira jó nézni, ahogy ég a kérdező, meg a válaszoló is, csak még jobban! :) Priceless!
10/10 dragonline válasza:
6/9 ''Nem bazeg hüllő''
a hüllő nem gerinces ? :-)))
A gerincesek főbb osztályai a hagyományos felfogás szerint, a leírt fajok számával.[1]
Halak (Pisces) – 29 300
Kétéltűek (Amphibia) – 5918
Hüllők (Reptilia) – 8240
Madarak (Aves) – 9934
Emlősök (Mammalia) – 5416
wikipedia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!