Szerintetek kerülhet-e valaki hátrányos megkülönböztetésbe, ha az alteregójaként (jelen esetben hiéna) él a közösségben?
A barátnőd esetleg nem furry? :) Én igen, és ismerős a helyzet, csak nálam épp fordítva van: én vittem bele a páromat a furry-k világába.Én szeretek kutyaként viselkedni (a fursonám is egy nagy, fekete kutya): hangok, gesztusok (pl.dühömben morgok), mozdulatok.
Ezzel semmi baj sincs, miért érne miatta hátrány?Más rákakál a másik hasára, megint mások ostorral csapkodják egymást.Miért ne lehetne hiénaként viselkedni?
Éljen az SL!^^
Pontosan.^^ Akinek nem tetszik, az forduljon el, álljon fejre, aki pedig szóvá teszi, az pofán kell csapni.Mindenkiben meg van az állat, csak elő kell csalogatni.Én is 20 éves vagyok, párom 21.Együtt vonyítunk, ha telihold van, én pedig ritkán használok evőeszközt, ha olyan étel van itthon, amihez csak fogak és mancsok kellenek. :3
Légy bátran hiéna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!