Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Insecticide 2000-et lehet...

Insecticide 2000-et lehet fújni ágyneműre is?

Figyelt kérdés
Hoztunk haza pár új tengerimalacot az előző héten, és két napja este folyamatosan összecsipked minket valami az ágyban, úgy gondoljuk bolhák lehetnek. az állatkereskedésben ezt a szert ajánlották, viszont azt nem tudom hogy az ágyneműt is befújhatom-e ezzel? (takaró-párna, aztán huzatot húznék rájuk) nektek milyen tapasztalatotok van ezzel?

2012. okt. 18. 19:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Inkább a matracot kellene lefújni vele, elvileg nem veszélyes emberre, állatra, de én biztosan nem feküdnék utána az ágyba. De ha te úgy gondolod reggel fújd be, majd jól szellőztesd ki a takarót, párnát, akkor este már nem lehet baj belőle :)
2012. okt. 18. 20:13
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm :) a matracot le is fújtam az ágyneműt nem mertem, viszont olyan másfél órája fújtam le a matracot és eddig szellőztettem. veszélyes lenne most az ágyban aludni?
2012. okt. 18. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!