Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen állatregényeket ismertek?

Milyen állatregényeket ismertek?

Figyelt kérdés

Az összes fekete Istvánt elolvastam, meg Jack Londontól is párat, de egyebet nem tudok.

Kérlek segítsetek!(Ne ovodásoknak való legyen!)

2009. aug. 7. 09:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Kipling-Dzsungel könyve (bár lehet h ez inkább kisebbeknek való)

Kutyás könyvek: Belle és Sebastian

Peter Mayle - Kutyaélet

De az én kedvencem egy vadászos könyv,

Fekete István - Kittenberger Kálmán élete (van benne szó Afrikáról, állatokról, vadászatról és egy nagyszerű emberről - de nem állatregény)

2009. aug. 7. 11:17
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Gavriil Trojepolszkij - Fekete fülű fehér Bim

Egy blökiről szól, már régen olvastam, arra emlékszem belőlle hogy valahogy elkerül a gazdájától, és kicsit ledarálja magát mire visszakerül, asszem a végén meg is hal... :(

R. F. Leslie - A medvék és Én

Egy csávóról van benne szó, aki talál 3 árva medvebocsot, megpróbálja őket felnevelni, tanítani. Jó kis könyv, én szerettem. Szórakoztató, érdekes dolgok vannak benne.

15f

2009. aug. 7. 13:21
 3/14 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2009. aug. 7. 14:40
 4/14 anonim válasza:
100%

John Grogan: Marley meg én (kutyás)

ez az a könyv, amiből film is készült (Jenifer aniston is szerepelt benne)

sztem nagyon ari

2009. aug. 7. 14:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Csokolándi

Egy bernáthegyiről szól:)

2009. aug. 7. 20:22
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
A Fekete Fülű Fehér Bimet én is ajánlanám, fantasztikus könyv és nagyon megható a vége. Az Oroszlánhűség és annak a folytatása az Elza kölykei afrikában élő szelíd oroszlánok életét mutatja be, nagyon jók ezek is.
2009. aug. 7. 22:11
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szász Imre: Basa

Nekem ez a kedvencem.

2009. aug. 8. 13:07
 8/14 A kérdező kommentje:

Basát már olvastam, a többit megnéztem.

Ez a csokolándi gyermekregénynek tűnt, ami nem baj,de én kicsit komolyabb regényt szeretnék:)

Tudtok valami rókatémájút?( ne gyerekkönyv legyen, mert 16 éves fejjel már nem nagyon jönnek be:))

Mégegyszer kösz mindenkinek!

2009. aug. 8. 15:36
 9/14 anonim ***** válasza:

Phyllis Reynolds Naylor: Tappancs kalandjai, Tappancs veszélye, Tappancs megmentése (3 része. kutyáról szól, szerintemjó, és van belöle film is, az a címe, hogy Csavargó kutya. nemrég volt a tévéban, aszthiszem a film+on)

aztán van még a Lassie hazatér, de gondolom ezt már olvastad:)

2009. aug. 8. 16:13
 10/14 A kérdező kommentje:

Lassiet régóta keresem, de egyszerűen senkinek nincs meg, a falu könyvtárában sem. Pedig nagyon szeretném elolvasni:(

A tappmancs megvan, már sokszor elolvastam, szerintem is jó, kösz.

Főleg olyan lenne jó, amely az állat szemszögéből mesél, mint a Fekete István könyvek...

2009. aug. 8. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!