Milyen állatregényeket ismertek?
Az összes fekete Istvánt elolvastam, meg Jack Londontól is párat, de egyebet nem tudok.
Kérlek segítsetek!(Ne ovodásoknak való legyen!)
Kipling-Dzsungel könyve (bár lehet h ez inkább kisebbeknek való)
Kutyás könyvek: Belle és Sebastian
Peter Mayle - Kutyaélet
De az én kedvencem egy vadászos könyv,
Fekete István - Kittenberger Kálmán élete (van benne szó Afrikáról, állatokról, vadászatról és egy nagyszerű emberről - de nem állatregény)
Gavriil Trojepolszkij - Fekete fülű fehér Bim
Egy blökiről szól, már régen olvastam, arra emlékszem belőlle hogy valahogy elkerül a gazdájától, és kicsit ledarálja magát mire visszakerül, asszem a végén meg is hal... :(
R. F. Leslie - A medvék és Én
Egy csávóról van benne szó, aki talál 3 árva medvebocsot, megpróbálja őket felnevelni, tanítani. Jó kis könyv, én szerettem. Szórakoztató, érdekes dolgok vannak benne.
15f
John Grogan: Marley meg én (kutyás)
ez az a könyv, amiből film is készült (Jenifer aniston is szerepelt benne)
sztem nagyon ari
Csokolándi
Egy bernáthegyiről szól:)
Szász Imre: Basa
Nekem ez a kedvencem.
Basát már olvastam, a többit megnéztem.
Ez a csokolándi gyermekregénynek tűnt, ami nem baj,de én kicsit komolyabb regényt szeretnék:)
Tudtok valami rókatémájút?( ne gyerekkönyv legyen, mert 16 éves fejjel már nem nagyon jönnek be:))
Mégegyszer kösz mindenkinek!
Phyllis Reynolds Naylor: Tappancs kalandjai, Tappancs veszélye, Tappancs megmentése (3 része. kutyáról szól, szerintemjó, és van belöle film is, az a címe, hogy Csavargó kutya. nemrég volt a tévéban, aszthiszem a film+on)
aztán van még a Lassie hazatér, de gondolom ezt már olvastad:)
Lassiet régóta keresem, de egyszerűen senkinek nincs meg, a falu könyvtárában sem. Pedig nagyon szeretném elolvasni:(
A tappmancs megvan, már sokszor elolvastam, szerintem is jó, kösz.
Főleg olyan lenne jó, amely az állat szemszögéből mesél, mint a Fekete István könyvek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!