Milyen háziállatot tud tlejeskörűen ellátni egy 12 éves gyerek?

A papagáj alapból nem büdös, rendszeresen tisztálkodnak, igazgatják a tollaikat. Szag akkor jár velük leginkább, ha párban vannak és fiókák születnek odúba, mivel amíg a picik odúlakók, az odúba végzik a dolgukat, és azt nem nagyon szabad bolygatni, míg ki nem repülnek, de ezt is lehet kompenzálni valami szobai szagűzővel, de gondolom, ti nem párral kezdenétek, egy madárral nincs gond.
Ha madár mellett döntenétek, akkor tenyésztőt vagy hobbitenyésztőt javaslok megkeresni, mert onnan egyből szelíd madarat tudok szerezni, az ilyenek nagyon könnyen megszokják a helyüket és az új gazdit, és könnyebben taníthatók, mint a bolti madarak. Én nimfa hobbitenyésztő vagyok, most van 3 fiókám, akik 1 hónaposak, és nagyon kezesek.
Hello!!! Szerintem attól függ hogy mennyi akaratereje van a gyereknek. De a papagáj tényleg jó ötlet, de az biztos, hogy valami kisállattal kezdjetek... :D Én 10 éves koromban már muszály voltam felelőséget válalni a kutyánkról. Mert édesapám meghalt, és a 2 fiútestvérem nem akkarta elválalni. Addig is nagyon szerettem az állatokat, és most is nagyon szeretem =) Rendesen gondozom lassan őt éve és ő a család kedvence :)
15/L

nekem fél éve van tengerimalacom, jól összecsiszolódtunk.
eltudom látni, de ez attól függ mennyi időd van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!