Melyik a kedvenc állatod? Miért? : )
Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 21:50
11/27 anonim válasza:
mosómedve mert olyan aranyos és pimasz :D
12/27 anonim válasza:
22.25: Bocs, de egy kis természettudományos ismeretterjesztés: A kutya nem szeret, se érdekből, se érdek nélkül. Az állatoknál nincs olyan, hogy szeretet, gyűlölet, érdekek, hála, hűség, felelősség, szolidaritás stb. A kutya egy ösztönprogramot teljesít, és igen, az ösztöne olyan, hogy a gazdájából a lehető legtöbbet hozza ki. Ha így veszem akkor bizony "érdekből" tesz olyasmit, amit te szeretetnek vélsz.
13/27 anonim válasza:
Én mindet szeretem a szúró rovarokon kívül (mert allergiás vagyok a csípésükre), de elfogult vagyok a saját papagájaimmal szemben, mert hobbitenyésztő vagyok, és gyakorlatilag születésüktől kezdve látom őket felnőni, nagyon okosak. :-)
14/27 anonim válasza:
A farkasok, de nem tudom, miért..
15/27 anonim válasza:
cica
hal, teknős, kroki
süni
pillangó
édi mind!!
17/27 anonim válasza:
Ugróegér,mogyoróspele<-rágcsálók
vipera<- nagyobb hüllők
rinocérosz <-ez mindent eltipor ami létezik :D
18/27 A kérdező kommentje:
Mi a fas zért vannak lepotozva az emberek??? Idióták...
2009. aug. 6. 02:43
19/27 anonim válasza:
pingvin,teki,sima béka,delfin(mert annnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyira cukik!)
20/27 anonim válasza:
Mókus, egyrészt mert édi, másrészt meg az erdőt juttatja eszembe, és én nagyon szeretem a természetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!