Aki nem szereti az állatokat, miért jön ide és kérdez vagy válaszol baromságokat?
.. és még a te válaszodat is lepontozták,de én adtam egy zöld kezet :D
Nem tudom egyébként a választ,de attól,hogy valaki nem szereti az állatokat,hát ne szeresse,de ne is írjon ilyen "okos" dolgokat. Biztos unatkoznak vagy nem tudják,hogy vannak más témák is ahova szintén hozzá lehet szólni, persze csak normálisan.
Amúgy ezen nem hiszem,hogy bárki tud változtani,mindig lesznek olyan válaszok is sajnos.
Engem is idegesítenek, de nagyobb örömük ne legyen az életben.
Engem viszont az zavar, hogy minden pókos/hüllős kérdéshez egyesek odapofátlankodnak, hogy milyen undorítóak meg utálják ezeket az állatoka, miért nem vesz a kérdező inkább egy csivavát vagy valami hasnlót...
A hüllőknél/pókoknál is akkor hasonló a gond mint a kutya/macska kategóriában.
Hüllőkhöz,pókokhoz én nem értek, tesómnak volt pókja,szerintem szépek és szeretem is őket, de eszembe nem jut olyan kérdésekre válaszolni, hülyeséget nem akarok írni, meg azt se hogy jhajj azért aranyosak :D
Aki nem szereti őket (itt az összes állatra gondolok), nem egy kérdésnél kéne kifejtenie a véleményét,mert arra nem kíváncsi senki! Attól tartok, mi itt hiába nem értjük,miért csinálják, folytatni fogják. Kérdező, ne idegeskedj rajta, ha ilyet olvasol ne törödj vele, nem éri meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!