Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Aki nem szereti az állatokat,...

Aki nem szereti az állatokat, miért jön ide és kérdez vagy válaszol baromságokat?

Figyelt kérdés
Van itt lejjebb egy kérdés, felháborító a számomra. Én nem vagyok egy begyepesedett állatvédő(szerintem nincs ilyen, de sokak szerint néha túlzásba viszik a dolgokat), de szeretem az állatokat. És néha olyan dolgokat tudnak válaszolni itt az emberek, hogy legszívesebben felpofoznám őket. Aki rühelli az állatokat, az mit keres itt? Hiszen tanácsot nem tud adni állattartásról. Ezeket miért nem törlik le a pitsába az oldalról? Nem egyszer olvastam itt olyat, hogy a kutyát macskát agyon kéne rugdosni, meg ilyenek...
2012. okt. 9. 17:45
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
az ilyenek megkeseredett emberek, akik szinte mindenre és mindenkire haragszanak maguk körül és itt az oldalon a dühüket próbálják levezetni
2012. okt. 9. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

.. és még a te válaszodat is lepontozták,de én adtam egy zöld kezet :D

Nem tudom egyébként a választ,de attól,hogy valaki nem szereti az állatokat,hát ne szeresse,de ne is írjon ilyen "okos" dolgokat. Biztos unatkoznak vagy nem tudják,hogy vannak más témák is ahova szintén hozzá lehet szólni, persze csak normálisan.

Amúgy ezen nem hiszem,hogy bárki tud változtani,mindig lesznek olyan válaszok is sajnos.

2012. okt. 9. 22:07
 3/6 A kérdező kommentje:
A lepontozást inkább hagyjuk...legalább szólna hozzá valamit, ha már bőszen pontozgat lefele. Köszi a válaszokat!
2012. okt. 10. 08:28
 4/6 chrishu ***** válasza:
91%

Engem is idegesítenek, de nagyobb örömük ne legyen az életben.

Engem viszont az zavar, hogy minden pókos/hüllős kérdéshez egyesek odapofátlankodnak, hogy milyen undorítóak meg utálják ezeket az állatoka, miért nem vesz a kérdező inkább egy csivavát vagy valami hasnlót...

2012. okt. 10. 17:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Persze, ez egyértelmű. Mivel én nem tartok pókot vagy hüllőt, nem fogok abba a kategóriába válaszolni, pláne nem baromságokat. Tudom, lehet én fújom fel, és nem kellene idegesítenie a dolognak, de némelyik ember tényleg szánalmasan viselkedik.
2012. okt. 10. 20:15
 6/6 anonim ***** válasza:

A hüllőknél/pókoknál is akkor hasonló a gond mint a kutya/macska kategóriában.

Hüllőkhöz,pókokhoz én nem értek, tesómnak volt pókja,szerintem szépek és szeretem is őket, de eszembe nem jut olyan kérdésekre válaszolni, hülyeséget nem akarok írni, meg azt se hogy jhajj azért aranyosak :D

Aki nem szereti őket (itt az összes állatra gondolok), nem egy kérdésnél kéne kifejtenie a véleményét,mert arra nem kíváncsi senki! Attól tartok, mi itt hiába nem értjük,miért csinálják, folytatni fogják. Kérdező, ne idegeskedj rajta, ha ilyet olvasol ne törödj vele, nem éri meg..

2012. okt. 10. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!