Milyen a szombathelyi állatkórház?
ezerszer külömb mint az " emberkórház"
én oda hordom a rotti lányaimat.
Dr. Peresztergi Attilát és Dr. Varjú Gábort bátran ajánlom este 8 ig vannak nyitva.
google-n állatkórház szombathely alatt minden infót,árlistát megtalálsz
Nahát, ezt örömmel látom (véletlen kérdés), hogy meg vagytok velük elégedve. Mi csak hozzájuk járunk a cicáinkkal, máshová már nem is mennénk. Nagyon szeretem őket. Amikor egyik helyi állatorvos sem jött ki az éppen szülő macskámhoz, rögtön rohantunk hozzájuk, de volt, hogy szombat éjjel estem be a haldokló cicámmal a kórházba. Sajnos már nem lehetett megmenteni, pedig próbálták és mikor végül elaltatták, még az árát sem fogadták el.
Találkoztam olyannal is, aki úgy szidta őket, mint a bokrot, de ezt nem igazán tudom mire vélni. Nem hiszem, hogy csak annak az állatával törődnek, akit régóta ismernek. Valaki mindenbe bele tud kötni.:S
Egyébként mi lett a sántító kutyussal?
Megjártuk a kórházat akkor, nagyon rendesek voltak az orvosok, habár azért nekem furcsa volt, hogy idős kutyámat a röntgenhez kérdés nélkül altatni akarták, amikor neki a kora miatt már kockázatos minden altatás... Aztán megbeszéltük, nem hagytam elaltatni, de így is megcsinálták a röntgent.
A kutyus jól van, itt horkol nekem :-)
Felszereltsége jó, az árak nagyon drágák.
Minden kutyát ivartalanitani akarnak vagy próbálnak rábeszélni, mert abban van nekik a pénz, tapasztalatból mondom, rengeteget jártam oda,és olyan gyógyszerekkel tömték a kutyámat, amitől 2 hónap alatt el is pusztult.
Sajnos csak a végén találtunk egy tényleg állat és nem pénzbarát orvost,de már nem segithetett....
Az orvosokról pedig no komment.....És sajnos más ismerősöm is igy járt, neki több,mint 100 ezer ft-ja és a kutyája bánta...
Hát mi elvittük oda a kutyusunkat térdműtétre Dr. Peresztegi Attilához és nem élte túl a kutyus. Azt mondta az orvos hogy a műtét sikeres volt de az állat meghalt. Azt mondta a nyugtatótó 5perc múlva elalszik. 1 perc se kelett de már teljesen elernyedt. Altatót nem is kapott annyira kiütötte a nyugató.
Ameddig várakoztunk találkoztunk egy hölgyel akinek a kis kutyájánakba lábát elrontotta dr. Varjú gábor.
És akik oda vitték elaltatni a kutyájukat azt egy átlátszós zöldes zacskóban adták vissza.
Én nem mennék még egyszer ehhez az orvoshoz. Szombathelyen 70ezer lett volna a műtét. Győrben meg csak 25. De azt hallottuk hogy a szombathelyi a legjobb...
Hát én nem úgy látom.
Elöző vagyok
Nemtudom hogy a varjú gáboros igaz e, azt csak hallottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!