Milyen állatot lehetne ilyen helyen tartani?
Figyelt kérdés
Szóval,adott eggy viszonylag nagy füves-fás terület.Ezen a helyen milyen állatot lehetne tartani?Ja és én nagyobb emlõs állatokra gondolok...
A normális válaszokat elõre is köszönöm!
2012. okt. 8. 18:13
2/7 chrishu válasza:
Illetve ha áll rendelkezésre karám/ól akkor haszonállatokat
3/7 anonim válasza:
Szerintem kutyát tarts,mert a ló tartás nagyon költséges,sok felelösségwt és gondozást igenyel ami nagy részben nem térül meg
4/7 A kérdező kommentje:
Ahhaa köszi a választ.De én nem haszonállatnak szeretném hanem háziállatnak.Azt hogy viszonylag nagy fás-füves területen tartanám azt arra írtam hogy a nagy hely igényû állatok is érdekelnek mint pl:ló,esetleg valami ilyesfélét nem tudsz mondani,lehet vadabb ötlet is mint pl:emu (valahol hallottam hogy engedély nélkül lehet tartani,ha nem így van akkor légyszi szóljatok)
Ha ilyet tudtok mondani akkor köszi.Ja és crishu ment a zöld pacsi :)
2012. okt. 8. 18:34
6/7 anonim válasza:
Az emu ilyesmi nagyon költséges, sok a gond velük. Nekem is hasonló területen van 25 darab kecske, és 30 darab birka. Plusz vagy 30-40 darab japán és sima házi tyúk. Velük kevesebb gond van, el legelgetnek, kapnak abrakot, nyáron be se mennek az ólba. Van lovam is, de az nem itt van
7/7 A kérdező kommentje:
Ahha értem kössz a válaszodat.
2012. okt. 9. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!