Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » A Ramszesz egy klassz ló név?

A Ramszesz egy klassz ló név?

Figyelt kérdés
Vagy "ismersz" olyan lovat,akit így hívnak?És ha igen,annak a pacinak milyen a természete?
2009. aug. 4. 23:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
amúgy ha tudtok ezekhez hasonló neveket,várom a javaslatokat! :DD
2009. aug. 4. 23:44
 12/21 anonim ***** válasza:
abszolút!! :)
2009. aug. 4. 23:46
 13/21 A kérdező kommentje:
bocsika de ezt az "abszolut"-ot most nagyon nem vágom.nincs egy kicsit este ehhez? :P :-)))
2009. aug. 4. 23:48
 14/21 anonim ***** válasza:
Ha előtte elolvasod a kérdésedet és úgy a válaszát, biztos világosabb lesz, még így éjfél felé haladva is :) Amúgy nekem is tetszik, természetesen hímneműnek mindenképp! :)
2009. aug. 4. 23:49
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Inkább csődire illik ez a név.

Ha valami jó nevet akarsz néz szét itt: [link] Nem sablonos lónevek topikja. Itt biztos találsz olyat ami megtetszik és nem olyan szokványos, mint a Csillag, Ráró stb :)

2009. aug. 5. 08:59
 16/21 anonim ***** válasza:
Én csak arab fajtájú lónak tudnám elképzelni a Ramszesz nevet és csak ménnek. Bár hogy őszinte legyek nekem nem igazán jön be
2009. aug. 5. 10:59
 17/21 A kérdező kommentje:

ahha már értem,köszi a magyarázatot! :)

hát igen ízlések és pofonok,kinek mi teccik

2009. aug. 5. 12:48
 18/21 A kérdező kommentje:
hogy őszinte legyek nem igazán ismerem annyira a lófajtákat évekkel ezelőtt voltak a kedvenc állataim,de sajnos soha nem volt lehetőségem arra,hogy lovam legyen vagy ienek,és kip-kop kopogott valaki,a sors volt az,és a szomszéd kislány kap egy lovat akit nekem kell gondozni majd,mert ő 3 után ugyis leunatkozik róla :)
2009. aug. 5. 13:20
 19/21 A kérdező kommentje:
3 nap után
2009. aug. 5. 13:21
 20/21 Kiscsillag válasza:

Csak csődörnek adnám a Ramszesz nevet!!!! Am nagyon jó név =) De én úgy választanám ki a nevét, amilyen a ló természete. Ha szelíd, nyugott akkor valami kellemes hangzású nevet kapna. Ha vad és tüzes akkor hozzá illő nevet adnák. Rengeteg szép lónevet tudok. =D Felsorolok egy párat: Kancának: Csillag, Szellő, Cherry, Mambo, Szhira, Freedom, Sophie. STB. Csődörnek: Vihar, Szilaj, Amadadeusz Catasztrosz, Főnix. STB. =)

Remélem segítettem 15/L

2009. aug. 10. 02:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!