Járt már vki Veresegyházán a Medveotthonban?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet megközelíteni legegyszerűbbben Budapestről tömegközlekedéssel?
Ipacs vasúti megállóhelytől sokat kell gyalogolni a medveotthonhoz? Könnyű megtalálni a helyet vagy vmi erdős részen kell átvágni?
Itt a medvék ill. farkasok szabadon vannak vagy látogatóktól elkerített területen?
Idegenvezetés van?
2012. szept. 29. 15:51
1/1 anonim válasza:
szia!
Én már voltam, tavaly. Sajnos az odajutásban nem tudok segíteni, mert elég rossz a tájékozódási képességem, és a barátom vezetett,
De annyit tudok mondani, hogy az állatok kerítés mögött vannak, tehát el vannak zárva. Viszont van 2 hatalmas ordas német juhász, akik szabadon mászkáltak! Nekem is van kutyám, de én nagyon féltem tőlük! Odafutottak, amikor beléptünk...De persze nem ugattak, nem bántottak, de akkor is ijesztőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!