Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Járt már vki Veresegyházán a...

Járt már vki Veresegyházán a Medveotthonban?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet megközelíteni legegyszerűbbben Budapestről tömegközlekedéssel?

Ipacs vasúti megállóhelytől sokat kell gyalogolni a medveotthonhoz? Könnyű megtalálni a helyet vagy vmi erdős részen kell átvágni?

Itt a medvék ill. farkasok szabadon vannak vagy látogatóktól elkerített területen?

Idegenvezetés van?

2012. szept. 29. 15:51
 1/1 anonim ***** válasza:

szia!

Én már voltam, tavaly. Sajnos az odajutásban nem tudok segíteni, mert elég rossz a tájékozódási képességem, és a barátom vezetett,

De annyit tudok mondani, hogy az állatok kerítés mögött vannak, tehát el vannak zárva. Viszont van 2 hatalmas ordas német juhász, akik szabadon mászkáltak! Nekem is van kutyám, de én nagyon féltem tőlük! Odafutottak, amikor beléptünk...De persze nem ugattak, nem bántottak, de akkor is ijesztőek.

2012. szept. 29. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!