Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Nem túl kevés a pók mostanság?

Nem túl kevés a pók mostanság?

Figyelt kérdés
Ahol élek (III. ker) a kertben gyakorlatilag egész nyáron alig láttam pókokat. Régebben meg termettek, mint a bolondgomba. Balatonon jobb volt a helyzet. A meleg csinálta ezt?
2012. szept. 29. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, h mi csinálta:D de én ennek csak örülök:D
2012. szept. 29. 13:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Érdekes, én vidéken élek. Amit én észrevettem, hogy az elmúlt években gyíkokból, kígyókból van olyan kevés, sőt pocok is elég kevés van. Régen annyi kígyó volt, szinte minden kő, cserép, vagy rom alatt lehetett találni. Pókokat viszont nem hiányolom. A házban ahol élek, a nyáron 4-szer is előfordult, hogy kb 5 centis, szőrös pókok voltak vagy az ágy mellett a falon, vagy függönyön, vagy akárhol. Szőrös, olyan mint a madárpók majdnem csak kissebb :) Béka is van elég sok.
2012. szept. 29. 13:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Ott lennék öngyilkos :OOOOOOO:D
2012. szept. 29. 21:42
 4/4 chrishu ***** válasza:

A fagy miatt volt ez. Régen a szobámban 5-6 pók is volt de mostmár keresni kell őket

Hiányoznak :(

2012. szept. 30. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!