Mit csináljak a haverommal? A szemem láttára taposott agyon egy Szongáriai Cselőpókot, akinek tele volt a háta pici, baba pókokkal.
Nagyon dühös vagyok, tudja rólam, hogy szeretem ezeket a kis soklábú teremtményeket.
Ma sétáltunk a lovardánál és én láttam, hogy megy valami hatalmas a földön, oda mentem, megnéztem és olyan öröm fogott el, hogy láthattam a kedvenc pókomat, főleg így többedmagával.
Gondoltam neki is megmutatom, oda hívtam, az meg "Fúj, undoritó" és elnyomta őket...
Első felindultságomban orrba vágtam, másodikjára herén rúgtam, de azt akarom, hogy a lelke fájjon, úgy ahogy nekem fájt, mikor eltaposta őket.
Most már nem tudsz tenni így utólag semmit... Ilyen embernek nem is érdemes ilyesmit mutogatni...
Én nem is állnék többet szóba vele. szándékosan soha nem ártanék egyetlen állatnak se. (Na jó, kivéve a legyek és egyéb "aljas" vérszívók)
Én nagyon félek a pókoktól és énis el tapostam volna már csak így reflexből.
Persze utánna bocsánatot kértem volna de csak azért hogy ne sértődj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!