Milyen nevet adnál egy nőstény madárpóknak?
Figyelt kérdés
Légyszi ne olyanokat, hogy PókIca, meg Méreg, Gyilkos... :D Fajtája Brachypelma albopilosum, 7-8 vedlés körüli. Ő az:
16/L
2012. szept. 18. 15:49
2/20 anonim válasza:
Inkább nem nézek rá a linkre, mert jobb nem látni....
Lehetne Szörnyella...:P
3/20 chrishu válasza:
Bátor
Amúgy gyönyörű példány!
4/20 anonim válasza:
Miss Antróp
(értsd: mizantróp az, aki embergyűlölő)
6/20 anonim válasza:
Gyűlölöm a pókokat. Az egyetlen élőlény amit ki nem állhatok és tartok is tőlük. Tudom, hogy fiúként ciki, de ez így marad. A 4es válasza viszont tetszik. Én is azt javasolnám.
7/20 chrishu válasza:
Kedves 6-os!
Ha nem szerete a pókokat akkor mi a francért írsz ide? Most másszak oda én is minden macskás kérdéshez és írjam oda, hogy rühellem a macskákat?
8/20 anonim válasza:
Valamilyen királynős, vagy femme fatal-os nevet :)
Mondjuk legyen Bellatrix.
9/20 anonim válasza:
6-os. Senki nem kérdezte, hogy szereted e a pókokat, vagy sem....Amit én adnék neki: Susan(ejtsd: Szuzan). Ne kérdezd miért adnám ezt...:)
10/20 anonim válasza:
Leila,Pandora,Nikita. Szerintem ezek elég "gonosz" női nevek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!