Talajlakó madárpók terráriumának berendezése? Hátterezési ötleteket tudtok?
Minden érdekel!
HELP!
exemnek vannak pokjai. A talajt nem tudom azt bárhol meg tudod nézni neten.
a fal lehet sima is de csinátathatsz neki kis "sziklaperemet" is. Az sztem praktikusabb mert neki lehet dönteni könnyebben a berendezést vagy ö is felmászhat rá ha akar.
tehetsz be neki fakérget buvohelynek, faágakat,ágas bogas gyökeret. a lényeg hogy legyen neki valami kis elbujo rész.ami nem tetszik neki azt ugyis szétturja, megcsinálja magának a helyet. Raktunk be ilyen müvirág leveleket is hogy szebb legyen de az annyira zavarta az egyik pokot hogy folyton kilökdöste a sarokba vagy ahol nem zavarta igy kivettük.Egyéniség kérdése.van amelyik csak egy kis buvohelyet csinál magának,háloval kialakitja, van amelyik meg totál behálóz mindent.Ezért jok a faágak stb,felhazsnálja amit akar.Csak döntsd neki a falnak vagy az üveg oldalának,ne csak bedobáld neki mint egy madárnak ha fészket akar épiteni.
Hátterezni nem kell. 5-6 centi talajréteg kell. Legyen benne bújóka, amiben kényelmesen elfér a pók, lehet benne 1-2 ág, amikre felmászhat. (Az én albo-m talajlakó létére eléggé fán lakó életmódot folytat. :D) Ha elég nagy a terkó, és a pók, tehetsz be neki itatóban vagy kupakban vizet, figyelj rám hogy ne legyen koszos, és mindig friss legyen.
Az én terkóm ilyen:
16/L
Jaj most látom, elírtam... :D
figyelj rám = figyelj rá
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!