Csete Tamás kérdése:
Hogyan szoktassam le a nyuszit, hogy ne mosdjon nyállal?
Figyelt kérdés
Egyszer-egyszer csúnyán beszélek a nyuszival, mivel nyálal mosdik... Le szoktam locsolni vízzel, de azt meg lerázza magárol. Mit tehetek?2012. szept. 13. 17:50
11/12 anonim válasza:
Mellesleg nyúlra nem kiabálunk és nem ütünk. Ez akkora hülyeség mint a kutyáknál, egyáltalán nem érti mit mondasz és miért ütsz. Maximum azért nem teszik meg amit szeretnének, mert félnek tőled. De nem azért mert rájön hogy nem szabadna. Javaslom egy Cesar Milan könyvet. Megtanulsz bánni velük , (nyuszikra nézve is hasznos szerintem). És megtanulhatod mi az ő nyelvük, mert nem ez amit csinálsz.
12/12 anonim válasza:
Bocs, de nem értem miért zavar, hogy nyállal mosdik...mivel mosakodjon? Veszel neki egy saját kis fürdőszobát és elvárod hogy oda menjen? Nem hiszem. Anyukád is megver vagy rád kiabál ha zuhanyozni mész? Nem hiszem. Hangosan csinálja a nyúl vagy undorodsz tőle? Nem hiszem.
Akkor meg mi a bajod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!