Mit csináljak sáska van a fürdőben?
Az van h tegnap este megláttam a fürdőben a tükör felett egy sáskát elég nagy kb 3-4 cm hosszúságú és azonnal elhagytam a helyszínt, nem tudom mit csináljak mert félek ezektől a rovaroktól meg olyan csúnya mindegyik, de tisztálkodnom kell!! Nemtom hogy jött be mert a 2dikon lakom ötlet hogy távolítsam el onnan hogy ne pánikóljak be a látványától, nem az a problémám h ronda hanem h ugrik és kvára irtózom tőlük. A segítséget előre is kössz
ui. a sáskák meddíg birják táplálék nélkül??
Kedves Kérdező!
Hát ez nagyon aranyos! :D Saját magamra emlékeztetsz, én a csótányoktól pánikolok kb. ugyanennyire.
Amit tanácsolhatok: szedd össze a bátorságod és nézz szembe Sáska Úrral!
Van ablak a fürdőben? Esetleg kinyithatod előbb-utóbb csak kiugrik.
Nincsen otthon senki aki segíthetne? Egyedül vagy? Segítőkész szomszéd esetleg?
Szerintem ne öld meg, én sajnálom, nem fújnám le. :(
Bocsi ezt kifelejtettem:
Szerintem 1-2 nap alatt tuti nem fog meghalni, 1x csak be kell menj a fürdőbe...
De ha ennyire pánikolsz vigyél magaddal vmi sprayt és fújd le. :(
A sáska meg a csótány közt azért van némi különbség. A csótány minden undorító dolgot megmászik és ténylegesen terjeszthet betegségeket, a sáska totál ártalmatlan.
Fogj egy zsepit, fogd bele, dobd ki. Hős vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!