Nektek nincs kicsit lelkiismeretfurdalásosotok ha nem sírtok mikor meghal egy állatotok?
Meghalt a hörcsögöm, de már jobb volt így neki mert beteg volt...Viszont már annyi állatok halt meg meg már nagyobb is vagyok hogy nem sírtam, meg persze lehet azért is mert tudtam hogy jobb így neki...De akkor is rosszul érzem emiatt magam :/
20L
Elég hülyén fogalmaztam bocsi, csak késő van már szóval akkor még egyszer nekifutok:
Meghalt a hörcsögöm, de már jobb volt így neki mert beteg volt...Viszont már annyi állatom halt meg már és azért nagyobb is vagyok.Nem sírtam.De lehet persze hogy az is közrejátszott hogy tudtam hogy jobb így neki...De akkor is rosszul érzem emiatt magam
Én egyedül akkor sírtam, amikor elpusztult a hullámos papagájom.Nagyon szerettem, és 13 évesen pusztult el.Imádtam.
Én sem sírok, semmi baj sincs veled.Te nem sírással gyászolsz, ilyen egyszerű.Ettől nem leszel rossz, érzéketlen ember.
20L
"Szerintem az számít, hogy milyen voltál vele életében, nem az hogy sírtál-e"
Szerintem ebben, benne van minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!