Hogy vegyem ra anyuekat h vegyen nekem horcsogot?
szoval augusztus 30-an leszek 14 eves es szulinapra kishorcsogot szeretnek:)
de anyuek nem akarjak nekem megvenni:((
hogy vegyem ra oket h vegyenek nekem??:((
Először is: Tanulj meg írni
Amúgy meg mutass neki cuki videókat hörikről és igérd meg, hogy takarítod őket
azert nem irtam ekezeteket mert telorol irok:)
oke mutatok
mond meg nekik,hogy itthon néha szükséged van valami kis állatra,akivel lehet foglalkozni,szeretgetni,stb. főleg ha 14 éves vagy most sokat kell tanulnod és nem árt egy kis barát a házba.(:
sokszor volt már hörcsögöm,mindig anyuéktól kaptam őket ,vagy kikönyörögtem,de most apu nem engedte,mert már elege volt belőle. erre sok könyörgés után sem engedett. szülinapomra amikor felköszöntöttek felmentem a szobámba és lehoztam egy ketrecet benne a hörcsöggel. apu nem tudott vele mit csinálni. azt mondtam neki,hogy ez a egnagyobb ajándék nekem és nagyon sokat jelent. idén én is megajándékoztam saját magam. ja és elmondtam még neki amiket fent írtam.
megígéred neki,hogy normálisan takarítod, a szobádban tartod,hogy ne máshol zajongjon és sokat foglalkozol vele.
sok sikert a "kisbarát" kikönyörgéséhez vagy beszerzéséhez.(:
2.valaszolo :azert nem engedik mert anyunak a baratnojenek volt horcsogje es az kiszabadult a ketrecbol es alog kaptak meg ...meg osszeragott mimdent:((
3.valaszolo koszi szepen
megprobalom kikonyorogni
amugy te hany eves korodba kaptad az elso horcsogodet??es most hany eves vagy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!