Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen madárpókot javasoltok?

Milyen madárpókot javasoltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék egy madárpókot... :) Kezdő vagyok, eddig csak 1 pókom volt, egy 2 vedléses B. smithi, de családi okok miatt meg kellett válnom tőle. (Elajándékoztam, nem bántottam!) Szóval békés, talajlakó pókot szeretnék, akár megint egy smithit, esetleg vagans-t... Illetve lenyűgöznek a H. maculata-k, és a T. blondik, de nem biztos, hogy ilyen pókokat be mernék vállalni. :)

Nektek milyen pókotok van, és milyen a természete?

Fóbiások kíméljenek, én is az vagyok, de nekem a kis pók a halálom. (Keresztes, kaszás, darázspók...)

16/L

2012. aug. 25. 02:50
 1/4 Vladislav83 válasza:
Nekem jelenleg van egy Pterinochilus Murinus, gyönyörű de idegbeteg. Kezdőknek nem ajánlom. Van egy Grammostola Rosea, továbbá egy Lasiodora Parahibana. Ez utóbbi kettő elég békés, főleg a Rosea. Grammostolat, Brachypelmat mindenképp ajánlom kezdő póknak.
2012. aug. 25. 04:30
 2/4 anonim ***** válasza:
leginkább a Brachypelma albopilosum az amit kezdőknek ajánlanak,békés természete miatt. de szóba jöhet még a legtöbb grammostoa faj is.
2012. szept. 1. 20:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem egy genicatam és egy parahybanám van. A geni egy idegbeteg mindenre támad és mar is! A parahybana békésebb és mindent kibír, szinte elpusztíthatatlan:D

Szerintem parapybanával jól járnál mert igéntelenebb az átlagnál és hatalmasra nő:)

2012. szept. 12. 15:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. :) Végülis tegnap smithi-t szerettem volna venni, de ennek hiányában vettem egy 6-7 vedlés körüli nőstény B. albopilosum-ot (4 centis a teste), és egy 4 vedléses vagans-t.
2012. szept. 17. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!