Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy ló tartása?

Mennyibe kerül egy ló tartása?

Figyelt kérdés

Főként az érdekelne,hogy a etetése havonta mennyiből jön ki...de a plusz költségek is érdekelnének!

:)

2009. júl. 24. 00:25
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%

Szia nem tudom hogy hol laksz de ha pl: falún akkor nagyon sokat tudsz spórolni na de kezdjük az elejével!

1. Ha falún laksz akkor szerintem ott is vannak idősek akik már nem termelnek semmit a kertben ezeket érdemes elkérni és kukoricával lucernával vagy takarmány répával bevetni és akkor ott van még a szalma az nagyon gyorsan tudsz szerezni mert amikor a búzát learatják akkor amit nem báláznak fel azt te nyugodtan megkérdezheted akié a föld hogy felfogják e szedni ha azt mondja hogy nem akkor mond nekik hogy te felszednéd és alttálába oda adják vagy még te is össze báláztathatod.

2. A nyereg hát vannak nagyon drága nyergek de te ne a drága nyergekben gondolkozz hanem használd a fantáziád és keressél a neten használt nyergeket nekem például vesztern nyergem van és nagyon olcson lehet hozzájutni.

3.A mozgatása a lónak ha például otthon akarod tartani akkor például a határba is kiviheted és ott jól megmozgatod.

4. Milyen lovat akarsz venni nekem például hucul fajta van veheted csikóba vagy már betörve én csikón vetem és én magamnak törtem be nagy fáradsággal de most már nagyon jó lett belőle de ha nem értesz hozzá akkor szólj valakinek aki ért hozzá.

5. A patkolás és az oltások

Körmölés: 6-8 hetente 3-4000ft

Féregtelenítés: félévente 6.000

Patkolás: 8-15000ft

Ló influenza: évente5.000ft

Na remélem segitetem !

2016. jún. 26. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!