Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Bogár szakértők! -Segítenétek?

Bogár szakértők! -Segítenétek?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hetekben-napokban megejelentek ezek a különleges bogarak!

Nem tudjuk milyen bogarak, mert a neten nem találtunk rá-ezért kérnék minden segítséget, hogy milyen bogár lehet ez!

Képet mellékeltem, ha valaki tudd segíteni nagyon megköszönném!

[link]

2009. júl. 23. 22:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%
Valamilyen futóbogár, hogy pontosan milyen azt tényleg csak egy szakértő tudná megmondani a Wikipédia szerint csak Magyarországon mintegy 650 fajuk él.
2009. júl. 23. 23:15
 12/18 anonim ***** válasza:

a svábbogár is a csótányokhoz tartozik, nem csak 1féle csótány létezik.

amúgy futóbogár is tényleg könnyen lehet

meg a lisztbogárra is hasonlít

2009. júl. 23. 23:19
 13/18 anonim ***** válasza:
41%
Én ma este legalább 4-5 agyon csaptam szinte félek tőlük olyan rondák de szerintem is svábbogár!
2009. júl. 23. 23:23
 14/18 anonim ***** válasza:
Én írtam a futóbogarat, csak annyit tennék hozzá, hogy még csak nem is hasonlít a csótányra a csótányoknak ugyanis nincs kemény fedőszárnyuk mint a képen látható bogárnak. Ja és az egyik előttem válaszolónak csótány=svábbogár.
2009. júl. 23. 23:25
 15/18 anonim ***** válasza:
57%
Én ezt a bogarat Futrinkának ismerem, keress rá így, kiderül talált-e.voltam már én is olyan helyen, ahol tele volt ilyenekkel a szoba :S (tábor volt) amúgy nem csípnek, meg semmi, max. bemásznak az ágyadba, és mászkálnak.amúgy nehéz őket agyoncsapni, mert mikor azt hinnéd döglött fél óra múlva elkezd kapálózni XDXD!Sztóval kétszer kell rálépni, egyszer mikor meglátod, meg egyszer 10 perc múlva XDXD
2009. júl. 23. 23:28
 16/18 anonim ***** válasza:
57%
csótánynak talán rövid a csápja, a szárnyfedője pedig sztem túl hosszú. sztem még a hímeknek sem ér el a potroh csúcsáig. inkább futóbogár
2009. júl. 23. 23:30
 17/18 anonim ***** válasza:
78%
előző vagyok, hát tényleg futrinkának tudtam, de rákerestem és nem az, meg nem is svábbogár, de ha akarod holnap megkeresem egy könyvemet, abban benne van,a neve! de tényleg találkoztam már ilyennel.. :)22l
2009. júl. 23. 23:30
 18/18 A kérdező kommentje:

Nagyon megköszönném, ha utána néznél a könyvedben!:)

És köszönöm már az eddigi vissza jelzéseket!!!!

2009. júl. 24. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!