Akinek méhészet van a szomszédságában, azt éri bármi kellemetlenség?
Figyelt kérdés
2012. aug. 19. 01:20
11/13 anonim válasza:
Méhészeknek néha kell füstölni. Az talán még zavaró lehet. De nem tudom milyen időközönként csinálják. Ha csak félévente egyszer, akkor nyilván nem rosszabb mint egy avarégető szomszéd.
12/13 anonim válasza:
Mi méhészek vagyunk, 8 évig volt az udvarunkon pár család méh, mellettünk iskolabejárat.
EGYSZERSEM szúrt meg egy iskolást se méh, pedig a kert se olyan magas, sőt még engem se az udvaron. Hülyeségeket beszéltek. Nem tudom ott hogy van, de itt Erdélyben nem hisztiznek a méheknek.
13/13 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató.
Igazából eljátszottam a méhtartás gondolatával, és azért érdekelt, hogy milyen reakciókat várhatok a szomszédoktól :)
Az én nagymamám is méhészkedett, de nagyon régen volt...
2013. jan. 21. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!