Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen ló neveket tudtok?

Milyen ló neveket tudtok?

Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 20:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
nagyoon jok köszii
2009. júl. 21. 18:08
 12/14 anonim válasza:

A legérdekesebb nevű ló, akin eddig ültem: Tücsike

A leglustább ló, akin valaha ültem: Olga

A legjobb jellemű ló, akin valaha ültem: Kentucky

2009. júl. 21. 23:29
 13/14 anonim válasza:
Szellő
2010. aug. 5. 00:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Alvin, Apollo, Aktív, Ábránd, Árny, Báró, Bűbáj, Wagner, Varázs, Siker, Sámson, Sanya, Gulliver, Győző, Lidérc, Logan, Lord, Lottó, Krisztofóró, Kobold, Mystic, Manó, Mámor, Mázsa, Pegazus, Tekintély, Törvény, Tiszt, Elnök, Vezér, Kathafi, Edward, Black Jack, Gavallér, Haver, Fürge, Csoda, Titok, Éjfél, Csillag, Árnyék és Fény, Csábos, Kincsem, Csoda, Skywalker, Kalóz, Szultán, Wonder, Thunder, Hank, Zafír, Amulett, Gyémánt, Sylver, Zarándok, Pilgrim, Melody, Voice, Violin, Málna, Művész, Táncos, Büszke, Beauty, Pajkos, Izsák, Casanova, Don Juan, Oldfriend, Merész, Szilaj, Táltos, Bátor, Global, Tündér, Mozart, Bandi, Marcipán, Füge, Hurrikán, Vadóc, Vulkán, Néró, Napóleon, Hitler, Monster, stb. ezek jutottak eszembe, spontán!!! :D
2013. nov. 2. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!