Ki az, aki az árokba hajt, hogy inkább ne üssön el egy állatot?
Figyelt kérdés
Az ilyen ember normális,hogy az állat helyett saját magát töri össze???2012. aug. 9. 16:23
1/16 anonim válasza:
Ha szarvas, vagy hasonló, akkor igen.
3/16 anonim válasza:
Sok ilyen van. És nem ugyanaz, ha egy autóban ülve hajtasz az árokba, vagy ha rajtad hajtanak át. :)
Persze ha a családom is mellettem ülne, akkor azért már veszélyesebb a dolog, szóval van ráció a kérdésben, de a lényeg, hogy sokan nem szívesen hajtanak át egy állaton.
5/16 sippara válasza:
Az állat nem direkt "mászott" az útra, és - az autót vezető emberrel szemben - ő nem tudja megakadályozni az ütközést, ráadásul az állat túlélési esélye ütközés esetén 0% környékén mozog, míg az ember a legtöbb esetben maximum kórházba kerül. Én elrántanám a kormányt, akár szarvas, akár macska.
6/16 A kérdező kommentje:
Ha veled vannak a családtagjaid akkor is? Az oké,hogy én életem de az övüké egy állat miatt?
Na,én az ilyet elmebetegnek tartom...
És átmennél a másik sávba is,ott meg nekitrafálsz 100-al egy másik autónak,kit vesznek elő?
Csak ésszel...
2012. aug. 9. 16:37
7/16 sippara válasza:
Várj, visszakérdezek: egy ember miatt elrántanád?
8/16 anonim válasza:
Én lassan szoktam menni éppen ezért, mert félek az ilyen helyzetektől. Országúton 90, de éjjel az erdős szakaszokon bizony csak 60-70-nel megyek. Én belekormányoznám az árokbe is a kocsit, ha ezzel megmentenem az állatot, de mint már említettem, a csökkentett tempóról elég egy jó fékezés időben.
9/16 anonim válasza:
Ez nem így működik. Az embernek ilyenkor nincs ideje azon filozofálni, hogy mivel okoz nagyobb kárt, a legtöbbünknél egyszerűen beidegződés, hogy ha látod, hogy valakit/valamit elgázolnál, akkor félrerántod a kormányt, méghozzá lehetőleg nem a szembejövő sáv irányába. A következményekkel (például hogy árok volt az út szélén) már csak utána szembesül az ember.
10/16 anonim válasza:
Elvileg jóval nagyobb az esély arra, hogy megúszd, ha elcsapod az állatot. Ha kell, akkor átcsattogok rajta. Persze valószínűbb, hogy annyira beijedek, hogy az ösztöneim fognak irányítani, vagyis félrerántom a kormányt. Szarvasnál érdemesebb is, mert ha berepül az ablakon a mázsáival, hát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!