Ha meghal a kutyám van-e lehetőség kipreparáltatni/kitömetni?
Figyelt kérdés
Szeretném ha velem maradna, mégha kissé morbidnak is tűnik elsőre, de itt lenne velem, hozzá bújhatnék. Ha igen, ki foglalkozik ilyennel és összegszerűen mennyibe kerülhet?2012. aug. 5. 18:04
1/4 anonim válasza:
preparátor, neten biztos van 1000 ilyen találat.
nézd meg a Taxidermiát, abban is egy ilyen csóka van
2/4 anonim válasza:
lehet ilyet, bár szerintem nagyon morbid. jobb ha inkább az emlekeidben él:)
3/4 anonim válasza:
Párom elhamvasztatta a kutyáit, mindhárom otthon van urnában.
4/4 anonim válasza:
Remélem azt azért tudod, hogy a kitömött állatokat nem egészséges ölelgetni. Már csak azért sem mert vegyszerrel vannak kezelve, ami mérgező hatású. A másik az, hogy tudom nehéz, de próbáld elengedni őt és tiszta szívvel emlékezni rá. Én is nagyon szeretem a kutyámat, de ha itt látnám kitömve én csak elkezdenék bőgni mert tudom, hogy soha nem fog már megmozdulni.... és ez hidd el még rosszabb :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!