Mennyire nehéz albérletet találni egy nyuszival?
Gondolom bútorozott albérletet keresel.
Még kutyával is nehéz, nemhogy nyuszival.
A lakótársak részéről van a legkisebb ellenvetés, a főbérlőt kell meggyőzni!
Igen,én is úgy gondolom,hogy arra nagyobb az esély.
Egyébként nem tett még tönkre semmit,(1éves és 4hónapos)meg szobatiszta is,nagyon jó nyuszi.:D:)
Bútorozatlanba meg bérlőtársat nehezebb találni, mert az emberek általában azért keresnek bútorozatlant, mert nem tudják a saját bútorukat hova tenni. Ha meg mindenkinek van bútora, az már sok.
Egy egyetemista jobban szereti a bútorozottat, nyáron (vagy akár félévkor) meg el is költözik.
Ez is igaz.:/
Hát remélem,hogy sikerül valamit találni.
Uristen! Persze, hogy muszaj!!! Ertem mar, miert "ellenörzött" közben a föberlö, amikor albiban laktam, ha ilyen emberek vannak.
En nem laknek semmilyen allattal együtt, es a lakasomat, hazamat sem adnam ki semmilyen allatot ott tartonak.
#8-nak
Miért nem?
Most az én lakásom is ki van adva, az albérlőnek nincs ugyan kisállata, de felőlem hozhatott volna.
Mondjuk az enyém bútorozatlan, de az idén nincs rá szükségem, ha jövőre odaköltözöm úgyis egy felújítással kezdem.
Meg lesz vagy 4-5 tengerimalacom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!