Hogy hívják az állataitokat? :D Akármilyen állat és név jöhet.
Mazsi-macska
Pracli-macska
Manó-macska
Józsi-macska
Fifi-kutya
Frizbi-kutya :)
Fekete puli kutyus: Buksi
Fekete macska: Kormi
Azért kaptak ilyen rettentően sablonos nevet, mert kicsi voltam mikor kaptam őket, és ötletesebb akkor nem jutott eszembe. :D
kan rotweiler: Báró
kan amerikai bulldog: Frenky
teknős: Ödön
Zsömle Béla Morzsa
de csak zsöminek hívjuk
kecske:Mazsola
kutya:Tappancs
nimfapapagáj:Lolita(vagy szimplán Lola,akiről időközben kiderült, lehet, hogy Lali/veréb/"KUSS!!!!")
régi papagájom: Pukkancs(vagy Ferenc Józska)
macska:Jóképű,Törpilla,Bagira, Jonny
hörcsög:Rágcsi Úr, Mufurc
29-es, szerintem egyik névvel sincs baj a felsoroltak közül. :) Például a Misin meg az ilyesmiken még jót is lehet mosolyogni. :D
Az állatot pedig nem fogja zavarni. Mindenki nevezze el annak, aminek akarja, eddig még nem is hallottam olyan állatnevet amire azt mondtam volna, hogy na ne, ez már sok(k). Ha gondoskodik róla rendesen akkor nem mindegy? :)
Én simán elnevezem az állataimat olyan szavakról, amik először eszembe jutnak vagy amit meglátok/hallok valahol.
Ha tudnád miknek neveztem el az állataim régebben, de néha még most is.. :D:D
Köszönöm mindenkinek a választ, mindenkit felpontozok :) Nyugodtan írhattok még. :)
Szép estét minden bagolynak aki fentvan még. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!