Melyik tömegközlekedéssel tudok eljutni a szegedi Tappancs tanyára?
Szeretnék örökbefogadni, de nem tudom milyen busz visz oda.
A cím: Sia dűlő 20.
Esetleg tudna valaki segíteni, hogy pontosan hol találom meg a tanyát?
Csak annyit tudok, hogy a bordányi útnál a kulipintyó csárdánál kell lefordulni. De az a térképen hol van?
Nem lenne egyszerűbb ha a sziksóstói járattal mennék oda? Amint néztem a 36-os elég messze rak le:S
Én megpróbáltam 4 éve, mielőtt a kutyámat hazahoztuk volna. Lehetetlen!!!!! Ha még nem próbáltad, neki ne indulj busszal! A 35-ös busz valóban elmegy Kiskundorozsmáig, de onnan még több mint 1 órát kell gyalogolni az út mellett, járda nélkül. Az ég világon senki, akivel találkozol, nem tudja, hova mész, nem is hallottak a Tappancsról, és ahoz képest, hogy Szegedi cím a világ végén van. Helyközi busszal tudsz menni, az tesz le a csárdánál, párszáz forint, és szokás szerint óránként jár csak. De ha kutyát szeretnél hazavinni, kocsival menj. Egyszerűen nincs más megoldás, tapasztalatból írom. Ha nincs akciójuk, csak felnőtt kutyák vannak ráadásul. Mi hazamentünk, és két nap múlva újsághírdetés alapján vittem haza a szomszéd utcából a kutyámat, 6 hetesen. Lehetetlen a menhelyre kijutni, annyira messze van mindentől. De még a buszosok sem tudják megmondani pontosan hol van, hol szállj le. Egyedül vagy a tanyavilág közepén.
Viszont! Minden hónap 2. szombatján a Móra parkban, a Fressnapf bolt előtt a Tappancs tanyáról behozott kutyusokat lehet örökbefogadni, mindig hoznak 10-10 kutyust. Viszonylag kölykök - 6-9 hónaposok legfeljebb, és oda viszont jár busz, haza tudod vinni könnyebben, bár ott is lesz gondod, mivel ezek a kutyák életükben 1-2x láttak kocsit, mire a Móra parkhoz érnek a legtöbb hány, vagy bepisil. Én nem bántam meg, hogy egész picit vittem haza, természetes, hogy másnap orvoshoz kell vinni, a menhelyi kutyát is, hisz csak a legszükségesebb injekciókat kapja meg. Viszont a pici kutyát százszor könnyebb volt szobatisztaságra nevelni.
Mindenesetre, a tanyára csak kocsival menj!
Köszi!
Sajnso nincs kocsim és meg sem tudnám oldani:( De a fressnapfhoz akkor majd kinézek, vagy újsághirdetéseket is keresek.
A neten néztem a tappancs honlapját ott nem láttam fiatal örökbefogadható kutyust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!