Nálatok is sok a varangyos béka?
Figyelt kérdés
Van a portánkon 3 udvar. Az elsőben van a ház, a másodikban apának a műhelye (asztalos), a garázs illetve a kutyánk, és a harmadik udvarban pedig a veteményes. Ma mentem le szólni a macskámnak, mert mindig ott vadászik, és mit látok? Rengeteg a varangyos béka. Amerre nézek, legalább 2 mindig ott van. Ráadásul hoztam fel a macskát az első udvarra,(hozzátenném, hogy kinti macsek) és itt is. A ház mellett van a medencénk(felfújható) és ott is hemzsegnek a békák :S
Ez jelent valamit? vagy csak én vagyok ilyen paranoiás?:S
2012. jún. 29. 15:47
1/2 anonim válasza:
Hogy ott találtak nedvességet és azt szeretik, pláne a nagy melegben.
Van a közelben tó, folyó, patak?
Onnan jöttek, oda kell visszavinni őket.
2/2 A kérdező kommentje:
Óh, nem is egy :D Nyékládházán lakom, így van 7 tó. 3 tó a közelünkben is van. És itt folyik a Hejő patak, ami egy utcányira van tőlünk. Ezekszerint akkor onnan jöttek :D Köszi am. a választ.
2012. jún. 29. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!