Mi csíp meg állandóan? (Lent. )
Figyelt kérdés
4-5 napja minden reggel mikor felkelek új csípések vannak rajtam. Nem szúnyog, az biztos. Kb. 6 centi az átmérője a csípéseknek, meg vannak kicsit dagadva, és nagyon viszketnek. Már elhúzkodtam az ágyam, körülnéztem a szobában, de semmit nem találtam. Van valami ötletetek mi lehet? Arra gondoltam, lehet valami pókfajta. De milyen?2009. júl. 8. 08:06
2/17 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem bolha, mert a bolhacsípésnél rengeteg apró pötty van, és nem ilyen bazinagy, és nekem nem is egy helyen van.
2009. júl. 8. 08:22
3/17 A kérdező kommentje:
Ja, és nincs bent tartott kutya vagy macska, a halak meg nehezen hoznák be...
2009. júl. 8. 08:22
4/17 anonim válasza:
Biztos hogy 6 CENTIT akartál írni? Az kicsit nagy... Allergiás vagy a csípésre?
5/17 anonim válasza:
Hangya? A hazai pókok nem csípnek, ha bántod őket akkor sem, szerintem nézd át a ruháidat, az ágyhuzatot, hátha találsz valamit. Esetleg tegyél ki az ágyad közelébe cukros vízzel átitatott szivacsot, az sokmindent odavonz, hátha a te állatodat is.
6/17 anonim válasza:
Ha száraz a lakásod,elképzelhető,hogy pókcsípés.Nézd végig a sarkokat,pókhálózd végig a plafont és szereljetek az ablakokra,ha lehet szunyoghálót!
7/17 A kérdező kommentje:
Vidéken lakunk. Minden bogár, rovar, pók megtalálható a környéken. Nem szoktuk az én szobámban kinyitni az ablakot.
És igen, 5-6 centi. És már vagy tíz van rajtam...
Kb ilyen.
2009. júl. 8. 08:43
8/17 anonim válasza:
Nem lehet, hogy allergiás vagy valami kajára? Én egyszer a rostos ananászlétől kaptam 50 ft-os nagyságú nagy vörös kiütéseket, de pár nap után elmúlt. Ettél mostanában olyat amit máskor nem szoktál?
9/17 anonim válasza:
08:24 Mi az hogy nem csípnek a hazai pókok? Ne hülyéskedj már, hogy a fenébe ne csípnének...
10/17 anonim válasza:
Egyébként szerintem nézesd meg háziorvossal vagy bőrgyógyásszal, hátha ők tudják mi az, valóban lehet, hogy nem is csípés. Nem csak kajára lehetsz allergiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!