Ez miféle rovar?
Nemrégen fotóztam, olyan mint valami gyilkos mutáns pillangó reptoid.
Valaki hozzáértő esetleg kiábrándítana?
Jólvan, akkor hogy értelmes választ kapj, és örülj.
Gugliponthú-képek-keresés általad megadott kép alapján-megadod ezt a képet és láss csodát :O Mutáns? hátnem.
Csak hogy örülj, már kaptam értelmes válaszokat, sajnálattal közlöm veled, hogy a tiéd nem volt az. De ne keseredj el, nem értékelhetetlen, ugyanis egy piros kezet mindenképp megér.
Azontúl egyrészt csak azért, hogy felettébb határtalan műveltségedet megcsillogtasd, idekattintasz, és energiát belefektetsz a siralmas közönyödbe, rendkívüli módon becsülendő. De értem én, elkezdődött a nyári szünet, unatkozol, másrészt semmit nem értesz hozzá, szarkazmus nulla, és még a fajtád elbotránkozik és sorra írják ki a csalódott kérdéseket, hogy "Miért pontoznak le egyesek, ha választ írok a kérdéseikhez?". Na ezért.
További szép estét mindenkinek!
Nem, nem boszorkánylepke, és nem is csüngőlepke!!!
Ez kérlekszépen egy ÁLCSÜNGŐLEPKE-faj, konkrétan szerintem egy fehérpettyes álcsüngőlepke (logikus a fajnév, bár szerintem az álcsüngőlepkék rendszertanát mind a mai napig vitatják, így nem lehet kijelenteni, hogy a fehérpettyes álcsüngőlepke, és a közönséges álcsüngőlepke két külön faj, na mindegy). Azzal tudod biztosan elkülöníteni a változékony csüngőlepkétől, hogy a változékony csüngőlepke, ha fekete a szárnya, akkor is mindenképpen van a szárnyán legalább 1 pár nem fehér (általában sárga) pötty. Amúgy az álcsüngőlepkék nagyon hasonlóak, de egyáltalán nem rokonai az amúgy általában pirospöttyös csüngőlepkéknek.
A te fajodról pár kép:
Üdv. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!