Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mondjátok már el, hogy mért...

Nyhm kérdése:

Mondjátok már el, hogy mért félnek a lányok a madárpóktól?

Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 07:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A madárpóktól a fiúknak sem árt tartani, és ha összetalálkoznak, a kellő óvatossággal, "tisztelettel" közelíteni hozzá.
2012. jún. 23. 07:26
 2/15 A kérdező kommentje:
Nekem ne mond, 7 éve van pókom :D
2012. jún. 23. 07:28
 3/15 anonim ***** válasza:

Ki nem állhatom ezeket a dögöket...

Az összes pókot utálom a földön!!

2012. jún. 23. 08:07
 4/15 anonim ***** válasza:
mert nem túl szépek, emellett még veszélyesek is :DD ez nekünk bőven elég:DDD
2012. jún. 23. 08:09
 5/15 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Szóval én sem szívlelem a pókokat itt a lakásban, ha találkozunk, mindig kitessékelem őket.

Amikor a tv-ben látom a madárpókot (ha jól tudom azt hívják özvegycsinálónak is), szóval örülök, hogy mifelénk ilyen nem szaladgál a szabadban.

2012. jún. 23. 08:11
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
Az én bakancsom talpával barátkozhat a madárpókod! Nem. Nem félek tőle. Semmilyen érzelmet nem vált ki belőlem. Feleslegesnek tartom Magyarországon. (Nem őshonos fajta.) Otthonra, pisis kis gyökereknek, akik ezzel akarnak menőzni a lányok előtt, a legszigorúbban tiltanám. Nem pók kell neked, hanem két maflás, hogy állj neki tanulni, merthogy az volna a dolgod! Te, forever alone...
2012. jún. 23. 08:22
 7/15 anonim ***** válasza:
Előző: teljes mértékben egyetértek veled!!!
2012. jún. 23. 08:59
 8/15 anonim ***** válasza:
49%

Én fiú vagyok, mégis teljes frászban vágnék hozzá egy lexikont, ha a szobám sarkában találnék egyet. Evolúciós örökség.

Ízeltlábú = lehet, hogy veszélyes és tuti, hogy ocsmány.

2012. jún. 23. 12:07
 9/15 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Ráadásul pont a madárpók. Nem véletlen nevezik "özvegycsináló"-nak. Amihez, akihez hozzáér, az olyan dózis mérget kap, hogy nincs elég közel egy orvos, aki meg tudja menteni.
2012. jún. 23. 13:45
 10/15 anonim ***** válasza:

Nekem arachnofóbiám van szóval minden póktól félek, mindegy hogy kicsi vagy nagy, veszélyes vagy veszélytelen.

De más állattal nincs bajom, amitől a nők általában félni szoktak. Én afrikai óriáscsiga párt tartok, de elfogadnék kígyót is. Ebben az esetben pont, hogy a barátom nem akar kígyót tartani pedig én nyúzom, hogy naaa milyen kis aranyosak XD

18/L

2012. jún. 23. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!