Mennyit kereshet egy állatkerti állatgondozó? Egyáltalán napjainkban érdemes ennek tanulni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 13:11
1/3 zokniszörny válasza:
Szerintem érdemes. Mivel nem sokan tanulnak ilyesminek, az fix, tehát biztos van rá kereslet. Azt, hogy mennyit keresnek, nem tudom. Lehet, hogy érdemes volna egy állatkertnél érdeklődnöd.
2/3 anonim válasza:
Minimálbért. Nem tudom, hogy milyen képzés van aminek a vége állatkerti állatgondozó, de azt tudni kell hogy jelenleg az állatkertekben a legtöbb gondozó a megszállotság miatt dolgozik ott. A legtöbbjük magasan képzett, egyetemet, főiskolát végzett állattenyésztési vagy egyéb szakember.
3/3 A kérdező kommentje:
okj-s képzés van..
2012. jún. 16. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!