Ha választhatnál, milyen állat lennél? Miért?
Figyelt kérdés
ez egy felmérés, lécci, nemeteket mindenképp, de a korotok is jó lenne :)2009. júl. 3. 11:26
11/19 anonim válasza:
kutya nálunk :D (mert mi nagyon jól tartjuk és elkényeztetjük) vagy pedig védett madár, hogy bárhova elmehessek, főleg vándorsólyom lennék :D 14/F
12/19 anonim válasza:
12.51es és ha volt ilyen kérdés? Akkor mivan?? Nem kötelező válaszolni rá! Neked is grat!
13/19 anonim válasza:
Egyértelműen vadászgöri Ancsáéknál! :D:D
Ott szuper életük van
15/19 A kérdező kommentje:
nem értem a lepontozgatásokat, mert mindenki csak elmondta hogy i lenne. :S
undorítóak azok, akik mindenkit csak lepontozgatnak.
köszi a válaszokat :)
írjatokméég :D
2009. júl. 4. 09:24
16/19 anonim válasza:
Én szírti sas lennék, mert az szabadon élhet és oda mehet, ahová akar. De a családtagjaimat azzal szoktam őríteni, hogy ha korán meghalnék, akkor nálink szeretnék kutya vagy macska lenni, mert itt jól bánunk az állatokkal. Meg a családommal lehetnék.
17/19 anonim válasza:
Nos, megfondolandó kérdés, azt hiszem, hogy macsak, denevér..Ezek közül valamelyikxd
18/19 anonim válasza:
Kacsalábú béka. Hogy miért? Fél évig bírja a szexet megállás nélkül. Ennyi nekem elég XD
19/19 anonim válasza:
Nos ha élő állatot kell választani,akkor farkas,ha nem létezőt,akkor unikornis,ha pedig kihaltat,akkod dodo.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!