Darazsak vannak a padlásunkon. Nem merek felmenni, de szükségem lenne néhány dologról onnan. Hogyan oldhatnám meg, illetve hogyan irthatnánk ki őket?
este menjél fel, olyan 10 óra után ugyanis ilyenkor már kicsit le hűl a levegő nem tudom máma nálunk nem volt olyan meleg... (zala)
ugyanis ilyenkor úgy mond meg dermednek a lehűlő levegő hatására ( nem olyan aktívak, lassabbak lomhábbak)
ha bátor vagy le is fújhatod őket ilyenkor kemotoxal
én este szoktam őket mindig ki irtani(le fújom őket) úgy ahogy az előbb le írtam az a jobb ha minél hűvösebb van.
egy kevésbé veszélyes bár kicsit lassabb módszer :)
fogj egy 1,5-2 literes műanyag flakont, és vágd ketté. az aljába tölts valami édeset (én cukros vizet szoktam) és tegyél bele pici mosogatószert (vagy folyékony szappant, vagy akár sima szappant...). és fejjel lefelé (a tölcsér szerű nyíláson ne legyen kupak :D) tedd rá az aljára.
az édes vízre beleszállnak a darazsak de a mosogatószer lehúzza őket és nem tudnak kijönni. elég egyszerű de nagyszerű megoldás, bár én csak az ablakba szoktam tenni (nehogy bejöjjön egy mert rettegek tőlük)de szerintem neked is beválna :)
:):)
utolsó : :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!