Szerintem ember függő, hogy ki melyiket szereti jobban. Én mindig is macskás voltam, szeretem a kutyákat is, de nem tudom szavakkal kifejezni, hogy mennyire szeretem a macskákat és főleg a sajátjaimat (mindig csak egy cicám van, de volt már több, sajnos, ahogy apukám mondaná "fogyóeszköz"). Szóval nekem a cica tartás okoz nagyobb örömöt, a szüleimnek pedig inkább a kutya. Így nálunk mindkettő van. A cica a házban, a kutya az udvaron.
2012. jún. 2. 20:53
2/13 anonim válasza:
Kutya.
2012. jún. 2. 20:53
3/13 anonim válasza:
Ez idomítástól függ. Azt mondják a kutyák az ember legjobb barátai, de ők általában azt csinálják amire tanítod őket. Persze attól még szereti a gazdiját és hűséges hozzá.
A macskák szeretetét pedig "ki kell érdemelni". Egy cica általában nem szokott hallgatni senkire. Viszont ha szeret akkor nagyon tud ragaszkodni hozzád. Nekem volt macskám. De nagyon bújos volt. Egész nap körülöttem mászkált és ha leültem azonnal ott volt az ölemben :)
2012. jún. 2. 20:56
4/13 Mara Acoma válasza:
A macska önző állat, saját magát szereti és Te csak azért vagy neki, hogy kényeztesd:p A kutya viszont hálás és szeret! Valamint lehet tanítani, csavarogni vele, ha kislány kutyus akkor sokkal bújósabb is és még sorolhatnám...
Nekem volt cica is,kutya is, de soha többet nem kéne macsek, mióta össze vissza pisilte a lakást meg a kedvenc csizmámat:p
2012. jún. 2. 21:02
5/13 anonim válasza:
A cica bújósabb, viszont határozottan a kutya az amelyik a gazdáját feltétel nélkül, hűségesen szereti és ragaszkodik hozzá. Persze azért akad kivétel a cicák körében is, de ritka, hogy a gazdihoz ragaszkodjon.
2012. jún. 2. 21:03
6/13 anonim válasza:
Kuyta.mikor haza érek az iskolábol,mindig rohan oda,és úgy csoválja a farkát hogy szinte a fenekét rázza :D Nagyon ragaszkodik hozzám.Nem szidni akarom a macsekokat,de szerintem elég unalmasak.Én nem nagyon ekdvelem őket
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!