Milyen állat lennél ha egy ideig állattá változhatnál? Miért?
Figyelt kérdés
Én sas mert szeretnék úgy repülni,vagy egér mert milyen jó lehet mindenhova beférni:)tudom hogy volt már egy ilyen kérdés(egyet találtam) de egy éve volt.2009. jún. 29. 19:48
11/29 anonim válasza:
Én kutya lennék. Miért? Hát mert kiváncsi vagyok, hogy a kutyák, hogy komunikálnak egymással és miről "beszélgetnek". érdekes szerintem:)
12/29 anonim válasza:
Nagyon jó a kérdés!..........Hópárduc vagy nagykócsag.........
14/29 anonim válasza:
utolsó vagyok: azért mert olyan kecses és szép állatok...
15/29 anonim válasza:
érdekes hogy eddig ezt még senki sem írta, de én oroszlán lennék. mert én lennék a király :)
16/29 anonim válasza:
Én talán ló lennék, mert néha kedvem támadna önfeledten viháncolni, mint egy csikó. Nagyon szép állatok, és hihetetlen enrgiájuk van, amit egy pillanat alatt kihoznak magukból. Szeretném egyszer átérezni azt az őserőt, ami egy hatalmas vágta közben a rendelkezésükre áll.
Azért egy madárnak sem lehet rossz, azt is kipróbálnám.
Fecske szeretnék akkor lenni, mert állítólag ők repülnek a legjobban.
17/29 anonim válasza:
Hangya.
Lemennék szétnézni a bolyba. Cipelnék fűszálat és homokszemeket. És megtudnám, honnan tudják AZONNAL, hogy kinek mi a dolga, ha hirtelen valami váratlan történik. Olyan jól szervezettek, szoktam őket figyelni a kertben. De hogyan?
18/29 anonim válasza:
én süni,mert akkor senki sem bánthatna:)
19/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes választ:)elgondolkodtató, bármelyik állat mit foghat fel belülről.
2009. jún. 30. 13:23
20/29 anonim válasza:
Macska. Nekik van a legjobb életük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!