Állatorvosi aszisztens?
Valóban tág,akkor szűkíteném,:D pl európán belül?Németország,Ausztria?Itt van esetleg?Most írhatnátok,hogy írjam be a google-be,de az a gond,hogy nem tudok kb csak magyarul.:/ Ezért hálás lennék,ha valaki tudna segíteni.
Azért mennék inkább külföldre,mert jóvan több mindent csinálhat egy aszisztens mint itthon.--> [link] A tudás is magasabb szintű.
Érettségi elég hozzá.De pl olyat is olvastam,hogy nem kértek azt se,csak legyen meg a tíz osztály.
Meg olyat is,hogy itthon sok helyen végzettség se kell,csak jelentkezel és az orvos betanít.
ma 13:49
Hol tanul ilyet a barátod?
Milyen könyvből tanul?(régebben feltettem egy ilyen kérdést,nem kaptam választ.:/ remélem tudod.:D)
A barátom Pesten lakik, és itt tanulja, nagyjából távoktatás formájában. A leckét és a dolgozatkérdéseket e-mailben kapja, és a kidolgozott dolgozatot szintén e-mailben küldi el. Egy pesti kisállatklinikán gyakorlatozik. Az oktató cég azt hiszem szekszárdi, mert egyszer le kellett oda utaznia, előadást hallgatni. A vizsgákra is majd le kell mennie vidékre. Most még gyakorlaton van, de ha érdekel, megkérdezem tőle ennek az oktatócégnek a nevét.
Legutóbb számvitelből írt dogát szegény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!