Én egy egeret szeretnék házi állatnak, de anyám szerint az ronda. Ő inkább papagájt akarna nekem, de avval meg gondolom, hogy több a gond, meg drágább is. Meg nehezebb szállítani is. Hogyan beszéljem rá az egérre?
2012. máj. 11. 21:32
1/8 anonim válasza:
mond meg neki, hogy a papagáj túl sokat hangoskodik... az egér az legalább csendben van. amugy a tengeri malac nem tetszik? szerintem anyudnak is jobban tetszene mint az egér.
2012. máj. 11. 21:40
2/8 anonim válasza:
Nem hinném, hogy több probléma lenne egy papagájjal mint egy egérrel. Sőt.....
Az egerek rengeteget vizelnek ami kellemetlen szagú, így nagyon sűrűn kell az almot, forgácsot cserélni.
A szállítás miért lényeg? Megveszed a boltban hazaviszed és otthon van....
A bolttól hazáig mind 2 fajta kibírja egy dobozban.
Gondolom nem akarod kirándulni hordani. De am ha egeret szeretnél inkább, akkor keress valami vicces videót róluk a youtube-on és mutasd meg anyudnak.
Ez aranyos: "Ő inkább papagájt akarna nekem". Szerintem ő magának szeretne egy papagájt! Egyezzetek meg abban, hogy neki lesz egy papagája, neked meg egy (vagy több) kisegered, de majd néha segítesz a madárkalitka takarításában. Egy kisegérre szinte nem is kell költeni, mikor már megvan a terrárium. Időnként a forgács és minimális kaja.
2012. máj. 11. 21:56
5/8 anonim válasza:
Nézesd meg vele mondjuk a Stuart Little, a kisegér-t!
2012. máj. 11. 21:59
6/8 anonim válasza:
"Nem hinném, hogy több probléma lenne egy papagájjal mint egy egérrel. Sőt.....
Az egerek rengeteget vizelnek ami kellemetlen szagú, így nagyon sűrűn kell az almot, forgácsot cserélni."
És szerinted, a papagáj nem piszkol? Vagy ha igen, az rózsa illatú?
2012. máj. 11. 22:19
7/8 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat. Nem hinném, hogy anyumnak kéne a papagáj, mivel ő nem igazán állat barát.
Szállítást meg csak azért hoztam fel, mert minden nyáron nagymamáméknál szoktam tölteni a vakációt.
2012. máj. 11. 22:19
8/8 A kérdező kommentje:
Most van egy verebem, amit majd el engedek, ha megtanul repülni, most nagyon nem mennék bele, hogy hogy került hozzám és mi történt, de a lényeg, hogy anyukám soha nem akarta megengedni, hogy házi állatot tartsak, mert azt hiszi, hogy nem tudnék rá vigyázni, de mióta látta, hogy a verébről is nagyszerűen gondoskodom és nagyon jól fejlődik így még pont ő hozta fel a témát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!