Hol a helye az állatoknak? Kint, az udvaron, vagy bent, a családi házban?
Figyelt kérdés
Párommal gyakran vitatkozunk ezen. Ő nem tudná elképzelni az életét úgy, hogy nincsenek bent a házban az állatok. Engem ez zavar. Én mindig is úgy gondoltam, az állatoknak kint van a helye, az udvaron, és nem bent a házban. És ez miatt el vagyok könyvelve gonosz, állatgyűlölő embernek. Engem zavar, ha bent vannak. Büdösek, összeszőrözik/pisilik a házat, esetleg be is kakilnak. Ha kintről jönnek be, akkor meg néha sarasak. Bent vannak a konyhában, nappaliban, hálószobában. Szerintem ez nem normális. Ki mit gondol erről a témáról?2012. máj. 10. 18:22
11/12 anonim válasza:
nem írtad, hogy pasi vagy csaj vagy-e, de bizony a napi porszívózás, felmosás azért nem árt, ha bent is van az állat, szóval aki ezt támogatja, az takarítson is utánuk.
A macska nem fog dörgölőzni, ha utálod, a kutya sem, nem buták. El fognak kerülni, ha látják, hogy nem szereted őket.
12/12 anonim válasza:
Csak kutyánk, meg macskánk volt, és néha kotlost, csibékkel, meg sertést is tartottunk, ez kizárolag az olban volt. De a lakásba állandó bejárása csak
a macskának volt és a kotlosnak a csibéivel, ha nagyon hideg volt, a kutya is bejöhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!